FOTO VIDEO Beyoncé, un „vulcan în erupţie“ în finala Superbowl

FOTO VIDEO Beyoncé, un „vulcan în
erupţie“ în finala Superbowl

Beyoncé a lăsat în urmă scandalul playbackului de la învestitura lui Barack Obama şi a demonstrat că este una dintre cele mai bune artiste din lume cu un show exploziv desfăşurat noaptea trecută, în pauza finalei Campionatului de fotbal american. Mai mult, artista a cântat alături de fostele sale colege din trupa Destiny’s Child, care s-a reunit pentru acest eveniment.

VIDEO Tu eşti P.O.H.U.I?

VIDEO Tu
eşti P.O.H.U.I?

„Şi iar îi frig, şi iar îi depresneac (depresie – n.r.)/Şi iar îi sfîrşitul lumii şi tu stai pe galeac/Dar ţie ţi-e P.O.H.U.I/Stresată de ştiri şi despărţiri din seriale/De curve şi gay, de macho-holtei şi www cu fete goale...“ Acum ştiţi că aţi fost P.O.H.U.I măcar o dată în viaţă. Însă a fost nevoie de o trupă de anonimi din Republica Moldova ca să aflaţi asta: Carla’s Dreams cucereşte România spunând adevăruri cu masca pe ochi.

VIDEO Depeche Mode, piesă nouă din „Rai“

VIDEO Depeche
Mode, piesă nouă din „Rai“

Britanicii de la Depeche Mode şi-au lansat o nouă piesă intitulată „Heaven“. Materialul formaţiei ce va reveni în luna mai în România a apărut mai devreme decât era preconizat şi, spre bucuria fanilor, melodia va fi inclusă pe următorul album, „Delta Machine“.

VIDEO Penelope Cruz, debut în muzică

VIDEO Penelope Cruz, debut în
muzică

Penelope Cruz, prima actriţă spaniolă premiată cu o stea pe  bulevardul Hollywood Walk of Fame, a debutat recent şi în muzică, dezvăluindu-şi talentele vocale într-o colaborare cu artistul Miguel Bosé al cărui ultim album „Papitwo“ a câştigat premiul „Latin Grammy“.

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 11 luni · comentarii (4)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 12 luni · comentarii (1)

Weekend-ul trecut a avut loc a şasea ediţie a festivalului de muzică jazz din Paloznak, Ungaria. Locaţia perfectă pe malul lacului Balaton şi artiştii de renume au făcut ca să mă întorc a doua oară cu zâmbetul pe buze de la acest festival. Este un festival micuţ, intim, cochet, cu mâncare foarte bună şi un vin alb excelent din zona lacului. Muzica este doar un plus care te aduce mai aproape de starea ideală.

acum 1 an · comentarii (0)

De vreo două decenii încoace pop-ul deţine titlul pentru „Cel mai inovator gen muzical”. Muzica electronică nu stă nici ea degeaba – doar anul acesta a adus primul premiu Grammy grupului dance The Chainsmokers (băieţii ăia care-ţi suprasaturează urechile cu muzica lor de fiecare dată când deschizi radioul). Iar hip-hop-ul este mai cameleonic ca niciodată!

acum 1 an · comentarii (0)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 1 an · comentarii (48)

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 1 an · comentarii (15)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 1 an · comentarii (1)

Music Outdoor eXperience este primul festival cu obiectiv turistic din România, care a dezvoltat un concept inedit, un festival de muzică electronică asezonat cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

acum 2 ani · comentarii (0)
Postari Recente