Nebunia lui Misuzu

Nebunia lui Misuzu

EXCLUSIV O fată din Tokyo a venit la Bucureşti să studieze manelele. Da, îşi dă doctoratul în manele. Şi mai vrea să facă şi business: încearcă să îi convingă pe manelişti, dar şi pe lăutarii tradţionali, că ar fi o idee bună să meargă cu ea şi să cânte în Japonia.

Albumul de debut al lui Adele, cel mai bine vândut CD din lume în 2012

Albumul de debut al lui Adele, cel mai bine vândut CD din lume în 2012

Albumul de debut al lui Adele intitulat „21” stă în fruntea celor mai bine vândute albume pentru al doilea an consecutiv. Lansat în luna ianuarie 2011, albumul s-a vândut în 8,3 milioane de exemplare doar anul trecut, potrivit Federaţiei Internaţionale a Industriei Fonografice(FIIF). Albumul tinerei Taylor Swift, „Red”, clasat pe locul al doilea, a fost depăşit în vânzări de Adele cu mai bine de trei milioane de copii, informează BBC.

FOTO A doua semifinală Eurovision România în imagini

FOTO A doua semifinală Eurovision România în imagini

Duminică seară, în cea de-a doua semifinală a competiţiei naţionale Eurovision nu s-au decis doar finaliştii, ci s-au aniversat şi câteva momente unice. Narcis Iustin Ianău, şi-a celebrat majoratul, iar Ovidiu Anton şi-a marcat cei 30 de ani de existenţă, ambii concurenţi fiind promovaţi în finală.

VIDEO Elena Cârstea şi Iustin Ianău, printre finaliştii Eurovision 2013

VIDEO
Elena Cârstea şi Iustin Ianău, printre finaliştii Eurovision 2013

Elena Cârstea, Renee Santana, Andrei Leonte, Narcis Iustin Ianău, Ovidiu Anton şi Cristian Prăjescu sunt ultimii şase finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2013. Ei completează lista artiştilor calificaţi în urma primei semifinale, desfăşurată sâmbătă, când publicul şi juriul i-au votat pe Casa Presei, FreeStay, Luminiţa Anghel, Cezar, Electric Fence şi Tudor Turcu.

S-au ales ultimii şase finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2013

S-au ales ultimii şase finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2013

În această seară vor fi aleşi ultimii şase finalişti ai Selecţiei Naţionale pentru Eurovision 2013. După prima semifinală, desfăşurată sâmbătă, concurenţii desemnaţi să meargă mai departe sunt: Casa Presei, FreeStay, Luminiţa Anghel, Cezar, Electric Fence şi Tudor Turcu. TVR transmite în direct ce-a de-a doua semifinală a competiţiei. Rămâneţi pe adevarul.ro pentru cele mai noi informaţii despre concurs şi comentaţi evoluţia concurenţilor.

VIDEO Luminiţa Anghel: „Am foarte mulţi duşmani pentru că sunt considerată preferată la Eurovision“

VIDEO Luminiţa Anghel: „Am
foarte mulţi duşmani pentru că sunt considerată preferată la Eurovision“

Calificată în finala de pe 9 martie de la Eurovision, interpreta piesei „Unique“ a mărturisit că revenirea pe scena Eurovisionului i-a adus şi prejudicii. Cântăreaţa de 44 de ani care a câştigat locul al III-lea în competiţia internaţională din 2005, cu trupa Sistem, a spus că este defavorizată de faptul că jurnaliştii o consideră deja marea învingătoare la nivel naţional.

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 9 luni · comentarii (4)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 10 luni · comentarii (1)

Weekend-ul trecut a avut loc a şasea ediţie a festivalului de muzică jazz din Paloznak, Ungaria. Locaţia perfectă pe malul lacului Balaton şi artiştii de renume au făcut ca să mă întorc a doua oară cu zâmbetul pe buze de la acest festival. Este un festival micuţ, intim, cochet, cu mâncare foarte bună şi un vin alb excelent din zona lacului. Muzica este doar un plus care te aduce mai aproape de starea ideală.

acum 10 luni · comentarii (0)

De vreo două decenii încoace pop-ul deţine titlul pentru „Cel mai inovator gen muzical”. Muzica electronică nu stă nici ea degeaba – doar anul acesta a adus primul premiu Grammy grupului dance The Chainsmokers (băieţii ăia care-ţi suprasaturează urechile cu muzica lor de fiecare dată când deschizi radioul). Iar hip-hop-ul este mai cameleonic ca niciodată!

acum 1 an · comentarii (0)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 1 an · comentarii (48)

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 1 an · comentarii (15)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 1 an · comentarii (1)

Music Outdoor eXperience este primul festival cu obiectiv turistic din România, care a dezvoltat un concept inedit, un festival de muzică electronică asezonat cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

acum 2 ani · comentarii (0)
Postari Recente