Organizatorii Untold şi Neversea fac un nou festival, la Timişoara: „Va completa experienţa celor două“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Untold FOTO Facebook
Untold FOTO Facebook

Marile festivaluri şi evenimente din România încep pregătirile pentru ediţiile din 2021. În plus, organizatorii Untold şi Neversea au anunţat că pregătesc un nou mare festival ce va avea loc în Timşoara, în anii următori.

Organizatorii marilor festivaluri Untold şi Neversea au anunţat că încep pregătirile pentru ediţiile din 2021, în urma unor discuţii cu autorităţile statului. În plus, Edy Chereji, director de comunicare Untold şi Neversea a anunţat că pregătesc şi un nou mare festival ce va avea loc în Timişoara, iar prima ediţie va avea loc în 2023. 

„Suntem pe un câmp lângă Oraşul Timişoara, dar asta nu este o întâmplare! Suntem pe un câmp care în următorii 2-3 ani se va transforma într-o zona de agrement şi spaţiu cultural, unice în România. 365 de zile pe an va fi mândria şi bucuria timişorenilor, câteva zile pe an va fi casă unui nou festival, cu un concept nou, gândit să promoveze Timişoara şi zona de vest a ţării. Aşa că, UNTOLD e la Cluj, Neversea la Constanţa, iar la Timişoara pregătim un nou festival ce va completa exeperienţa celor două de mai sus! Urmează un drum lung, dar frumos, până în 2023 când vom trece pragul primei zile de festival. Fruncea sus, mintea deschisă şi hai să punem osu’ la treabă“, a transmis pe Facebook Edy Chereji. 

O perioadă grea pentru industria de evenimente

Festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA îşi continuă pregătirile pentru ediţiile din 2021, iar dialogul dintre Guvernul României şi reprezentanţii industriei de evenimente, precum şi planul de lucru propus de autorităţi, dau şi mai multă încredere în revenirea la normalitate a sectorului cultural şi de diverstiment, în anul 2021, se arată în comunicatul remis „Adevărul“. 

„Credem că acest dialog transformat într-un mod de lucru eficient prin care autorităţile statului se consultă cu specialiştii din mediul privat, cei care până la urmă sunt afectaţi de toată această perioadă de îngheţare a activităţii, este un pas spre normalitate şi spre revenirea la normalitatea pe care şi-o doreşte toată lumea. 

De la cei care muncim să aducem bucurie, până la cei care participă la evenimente pentru a se încărca cu bucurie şi energie. De altfel, noi, Untold şi Neversea am fost printre iniţiatorii acestui dialog cu autorităţile încă de la începutul pandemiei, atunci când am mers către autorităţi şi ne-am pus la dispoziţie resursele umane, logistice, parteneriatele şi chiar resursele financiare. 

Ştim că a fost o perioadă grea pentru toată lumea, ştim că a fost nevoie de o prioritizare, ştim că au fost industrii poate nu chiar la fel de afectate ca cei în situaţia noastră, afectaţi în proporţie de 100% timp de peste 12 luni, dar am înţeles că acele industrii au un impact în economie mult mai mare, am înţeles nevoia de etapizare şi rezolvare a acestor priorităţi. Însă odată aşezate aceste lucruri, ne bucurăm că am găsit înţelegere şi că se acordă atenţie şi industriei noastre, la fel cum s-a întâmplat în această perioadă în multe ţări din Europa, acolo unde guvernele au sprijinit organizatorii de evenimente. 

Avem încredere că toate aceste măsuri ne vor ajuta să salvăm întregul ecosistem şi că în 2021 vom putea să aducem iar bucurie oamenilor prin evenimentele noastre“ au transmis organizatorii evenimentelor. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite