O româncă de 12 ani a câştigat un concurs de talente din Germania şi a impresionat producătorii americani, care o vor în show-ul lor VIDEO

O româncă de 12 ani a câştigat un concurs de talente din Germania şi a impresionat producătorii americani, care o vor în show-ul lor VIDEO

Daria Văcăroiu, câştigătoare a concursului „Super Kids“ Germani 2016 FOTO Antena 1

Daria Văcăroiu (12 ani), finalista sezonului trecut al emisiunii „Next Star“ de la Antena 1, a câştigat vara aceasta concursul „Super Kids“ din Germania şi va apărea în această toamnă în show-ul american „Little Big Shots“, difuzat de NBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daria Văcăroiu a fost remarcată de producătorii germani datorită momentului artistic pe care l-a susţinut anul acesta în cel de-al şaselea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru şi a fost invitată să participe, în Germania, la emisiunea „Super Kids“. 

Prezentată ca un copil multitalentat, fetiţa a ieşit învingătoare în faţa a 15 copii din alte ţări, impresionând juriul şi publicul cu vocea sa şi felul în care cântă la harpă.
 
Ascensiunea Dariei Văcăroiu nu se opreşte aici. Talentata elevă a Liceului „George Enescu“ din Bucureşti va apărea în această toamnă pe scena show-ului american „Little Big Shots“, difuzat de NBC, fiind astfel prima româncă invitată să participe la această emisiune de talente care se difuzează peste Ocean. Daria a câştigat numeroase medalii la concursuri de muzică (canto, harpă şi pian), dar şi la concursurile de ski.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările