O piesă a Innei a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului „Elite“, produs de Netflix VIDEO

O piesă a Innei a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului „Elite“, produs de Netflix VIDEO

Este a doua piesă a Innei care anul acesta este inclusă pe coloana sonoră a unui serial FOTO Facebook Inna

O melodie de pe cel mai recent album al cântăreţei Inna a fost inclusă pe coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului „Elite“, produs de Netflix.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piesa „Sin Ti“ de pe albumul „YO“, lansat de Ina la finalul lunii mai 2019, se aude în episodul al şaselea din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix „Elite“.
 
„Este o surpriză frumoasă şi mă bucur de fiecare dată atunci când muzica îmi este apreciată“, a spus Inna. 
 
Serialul spaniol „Elite“ are în centru elevii unui liceu de elită, Las Encinas, şi problemele cu care aceştia se confruntă. În sezonul 2, care a avut premiera pe 6 septembrie, cu toate că tinerii îşi doresc mai mult ca niciodată să se întoarcă la normalitate după moartea Marinei, dorinţa lor se dovedeşte a fi imposibilă din cauza secretelor pe care le poartă şi care devin o povară mult prea mare.
 
 
Tot anul acesta, o altă piesă compusă de Inna, „Tu Manera“,a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel“ de la ABC, produs de Eva Longoria.
 
 
/div>
 
De curând, Inna a lansat INNAMag, propria revistă online, unde aceasta scrie despre oameni dragi pe care îi respectă, despre lucruri pe care le apreciază şi pe care le recomandă, împărtăşeşte multe fotografii realizate de-a lungul timpului şi povesteşte despre experienţele sale în jurul lumii.
 
Inna a performat în peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter şi 2.7 milioane de fani pe Instagram. De curând, ea a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube şi peste 5 milioane de abonaţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: