O piesă a Innei a fost aleasă pentru show-ul Versace din cadrul Săptămânii Modei din Milano. Reacţia cântăreţei VIDEO

O piesă a Innei a fost aleasă pentru show-ul Versace din cadrul Săptămânii Modei din Milano. Reacţia cântăreţei VIDEO

Inna FOTO Fabrica de PR

Piesa Innei, „Iguana“, a fost inclusă pe coloana sonoră din timpul defilării modelelor în cadrul show-ului Versace, din cadrul Săptămânii Modei din Milano.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zilele acestea, în cadrul Milano Fashion Week, România a fost reprezentată la eveniment de piesa Innei, „Iguana“, care a fost inclusă în show-ul Versace primăvară-vară 2020, în timpul defilării modelelor. 
 
„Este o reală bucurie să îmi aud piesa inclusă în show-ul celor de la Versace, mai ales pentru că este unul dintre brandurile mele preferate. Este o onoare să aflu că muzica pe care am compus-o este apreciată“, a spus Inna.

„Iguana“ este una dintre piesele incluse pe albumul „YO“ pe care artista l-a compus integral în limba spaniolă şi l-a lansat anul acesta. În prezent, Inna se află în Mexic, una dintre ţările în care este primită cu entuziasm şi iubire din partea fanilor. 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iguana ON at @versace show 🦎 @donatella_versace 😘

A post shared by INNA (@inna) on

   
Artista a susţinut un concert în faţa unui public de 100.000 de persoane. 
 
Inna a mai avut un motiv de bucurie atunci când piesa „Sin Ti“, tot de pe albumul „YO“, a fost inclusă în episodul al şaselea din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix, „Elite“.
 
Tot anul acesta, o altă piesă compusă de Inna, „Tu Manera“, tot de pe album „YO“, a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel“ de la ABC, produs de Eva Longoria.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heiiii @evalongoria !!! #GrandHotel en “Mi manera” #TuManera ❤️❤️❤️

A post shared by INNA (@inna) on

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările