O categorie de bilete pentru concertul Joe Cocker a fost epuizată

O categorie de bilete pentru concertul Joe Cocker a fost epuizată

Joe Cocker susţine un concert în august, la Sala Palatului din Bucureşti FOTO Reuters

O categorie de bilete pentru concertul pe care Joe Cocker îl va susţine la Bucureşti, pe 4 august, a fost epuizată, anunţă organizatorii, Project Events.

Biletele corespunzătoare categoriei IV (135 de lei) au fost integral vândute. În acest moment, mai sunt disponibile patru categorii de bilete: 200 de lei, 300 de lei, 400 de lei şi 750 de lei.

Următoarea categorie din care se mai găsesc puţine bilete este cea de 400 de lei. Biletele mai pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, magazinele BILETOO din Unirea Shopping Center şi Cinema Patria, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Fanii artistului britanic il vor putea asculta pe acesta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 august! Concertul face parte din turneul de promovare al noului sau album, „Fire It Up“. Pe lângă piesele noi, fanii vor mai putea asculta şi hituri precum „You Can Leave Your Hat On“, „Unchain My Heart“, „N’oubliez Jamais“, „Ain’t No Sunshine“ sau „Up Where We Belong“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: