O categorie de bilete pentru concertul B.U.G. Mafia de la Arenele Romane este epuizată: ce tichete mai sunt disponibile

O categorie de bilete pentru concertul B.U.G. Mafia de la Arenele Romane este epuizată: ce tichete mai sunt disponibile

Caddy, Uzzi şi Tataee pregătesc un concert dedicat fanilor FOTO Arhivă

Organizatorii concertului-eveniment „Românie, fă gălăgie“ anunţă că una dintre categoriile de bilete este Sold Out, informând şi asupra celorlalte categorii de tichete care mai sunt disponibile.

Ce bilete mai sunt disponibile 

Pe data de 27 mai 2017, B.U.G. Mafia va susţine un concert-eveniment la Arenele Romane, „Românie, fă gălăgie“, un show concept în care invitaţii speciali sunt chiar #CeiMaiTariFani. Show-ul va fi deschis de Grasu XXL, C.T.C. şi Killa Fonic.

Categoria B de bilete (în faţa scenei) este acum Sold Out, însă găsiţi în continuare bilete la categoria A la preţul de 175 lei şi categoria C la preţul de 60 de Lei pe site-ul trupei bilete.bugmafiaoficial.ro, pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică www.iabilet.ro/retea ! În ziua concertului, în funcţie de biletele disponibile, acestea vor costa 195 de Lei la categoria A şi 75 de Lei la categoria C.

B.U.G. Mafia a lansat recent videoclipul piesei „Bani, Bani, Bani“ în colaborare cu artistul Michel Kotcha, o producţie impresionantă, semnată de Tatatee şi Alin Surdu, la care au participat 54 de persoane şi pentru care filmările au durat aproximativ 25 de ore.

„Ne-am dorit un videoclip care să vorbească de la sine şi să exprime cât mai clar mesajul noului single. Viaţa e o fugă continuă după bani, indiferent de cine eşti, de unde eşti sau de câţi ani ai. Banii ar trebui să fie un mijloc, nu un scop. De cele mai multe ori alegem să intrăm în această cursa, în loc să ne concentrăm pe lucrurile care contează cu adevărat“, spun Tataee, Caddy şi Uzzi.

„Românie, fă galagie“, un concert dedicat fanilor

„Românie, fă gălăgie“ este un proiect special pentru Tataee, Caddillac şi Uzzi, cei trei membri ai trupei dedicându-l în totalitate fanilor, cea mai activă şi implicată comunitate din industria muzicală:

„Conceptul evenimentului a început să prindă contur în momentul în care am început să facem liste... o listă cu piesele pe care le vrem în show, o lista cu elementele ce ţin de producţia concertului, de la scenografie la scenotehnică, video şi sunet, o listă cu toţi cei pe care i-am dori parte din show-ul nostru din 27 mai… Şi dacă la primele liste a fost ceva mai complicată selecţia, pentru că existau multiple opţiuni, la cea din urmă alegerea a fost simplă: fanii noştri. De ani de zile, ei au fost cei care au cântat fiecare refren, cei care au trăit fiecare vers, cei care au fost alături de noi. Atât. #CeiMaiTariFani, pentru că sunt #MaiMultiDecatArmata şi ştiu să facă gălăgie!“, mai zis membrii B.U.G. Mafia.

Biletele sunt disponibile la trei categorii de preţ: Premium (bilete ce includ un CD semnat de trupa, loc în tribună, acces prioritar şi acces la bar VIP) şi Acces General. În presale, biletele costă 175 lei şi 60 lei, iar în ziua evenimentului, la intrare, în limita disponibilităţii, 195, respectiv 75 lei.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandăm ca persoanele sub 18 ani să fie însoţite de un adult, anunţă organizatorii. 

Despre B.U.G. Mafia

Potrivit cifrelor record de vânzări şi audienţă, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci şi unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeană, trupa înrolând o adevărată „armată“ de fani în spaţiul online: canalul de pe YouTube are în prezent peste 725,000 de abonaţi, iar pagină de pe Facebook peste 1,400,000 de utilizatori.

Fondată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragoş Vlad-Neagu) şi Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii şi societăţii româneşti. Trupa s-a impus rapid în industria muzicală autohtonă, reuşind să-şi reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alături de un DVD), 6 maxi-single-uri, 13 videoclipuri şi vânzări de peste 1.150.000 de unităţi fizice în perioada 1995-2009, o adevărată performanţă nu doar pentru piaţă locală.

Începând cu 2010, B.U.G. Mafia şi-a concentrat eforturile spre consolidarea relaţiei speciale pe care o are cu fanii, materialele trupei fiind oferite gratuit prin intermediul propriilor canale online de distribuţie. După albumul cu numărul 10, „Înapoi În Viitor“ (2011), lansat independent sub propria casă de producţie, cele mai recente single-uri ale trupei, „Să Cânte Trompetele“ şi „Pe Coastă“ s-au numărat printre hiturile anului 2015, respectiv 2016.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe bilete.bugmafiaoficial.ro şi în reţeaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară dar şi în reţelele Eventim şi bilete.ro şi în toate punctele clasice de vânzare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: