Naguale şi Andra au lansat „Falava“, melodie ce are şanse să fie hitul verii

Naguale şi Andra au lansat „Falava“, melodie ce are şanse să fie hitul verii

Andra cântă din nou în limba portugheză pentru piesa „Falava“

Naguale, pe numele real Ovidiu Baciu, a lansat în colaborare cu Andra piesa „Falava“, care promite să cucerească topurile româneşti şi internaţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru melodia „Falava“ Andra a cântat din nou în portugheză, la fel ca în hit-ul „Abelia“. Videoclipul, în regia lui Alex Ceauşu, poartă amprenta Braziliei şi a fost filmat pe două continente, Europa şi America de Sud.
 
„Fără să am aerul că îmbrac intenţionat lucrurile în roz, vă spun cu mâna pe inimă că piesa «Falava» a fost, în ceea ce mă priveşte, dragoste la prima vedere! La prima audiţie, mai exact. Iar pentru mine, iubirile care se aprind din prima secundă sunt pe cât de motivante, pe atât de frumoase, complete, colorate. Şi se pare că şi fetiţa mea e de aceeaşi părere, că a părut la fel de cucerită ca mama ei: şi-a făcut imediat simţită prezenţa printr-un dans hai să îi spunem brazilian“, a declarat Andra. Artista speră ca cei care ascultă „Falava“ să vibreze la fel de puternic precum au făcut-o la piesele „Avioane de hârtie“, „Atâta timp cât mă iubeşti“ şi „Aşa e dragostea“.
   
  
Dacă în România, Naguale a fost pe primul loc în clasamentul celor mai difuzate piese cu hit-ul „Ïn Bucăţi“, alături de Glance şi Elena Gheorghe, pe plan internaţional, muzica lui a ajuns în ţări precum Rusia, India, Kazakhstan, Italia, Spania, Turcia, Belgia, Cipru sau Grecia. Naguale a colaborat şi cu unul dintre cei mai respectaţi artişti indieni, iar majoritatea concertelor lui au loc peste hotare.
 
„«Falava» este o piesă la care eu şi Alex Pelin am lucrat alături de întreaga echipă Kazibo Music: Alexandru Zagga Antonescu, Luca George şi Andy Platon. Eu sunt convins că această piesă ne va ajuta în serile călduroase de vară să ne mişcăm pe ringul de dans şi că sound-ul diferit pe care noi îl propunem este pe placul ascultătorilor“, a declarat Naguale. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările