Mihai Trăistariu, reprezentantul altei ţări la Eurovision 2021: „Din fericire, nici nu mă gândeam la România“

Mihai
Trăistariu, reprezentantul altei ţări la Eurovision 2021: „Din fericire, nici nu mă gândeam la România“

Mihai Trăistariu în sudioul Adevărul Live

S-a clasat pe locul patru, în 2006, cu piesa „Tornero”, dar este decis să nu renunţe la marele trofeu. Mihai Trăistariu a declarant că îşi doreşte să reprezinte altă ţară, din moment ce România o va trimite tot pe Roxen să ne reprezinte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Trăistariu, un concurent fidel al concursului Eurovision, vrea să reprezinte o altă ţară la ediţia din 2021. Cum show-ul de anul acesta a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus, ţara noastră va fi reprezinte, la ediţia din 2021, tot de solista Roxen, dar cu o altă melodie.

Mihai Trăistariu (40 de ani) nu se dă însă bătut şi visează la marele trofeu: “Vreau piesă pentru Eurovision 2021. Din fericire, nici nu mă gândeam la România. Şi chiar am vorbit cu trei compozitori şi ne gândim deja pentru altă ţară. Am vrut, dar dacă nu se poate merg pentru altă ţară, slavă domnului sunt o grămadă care vor. Dar dacă ei o trimit pe Roxen şi ştiam că o trimit şi la anul cu altă piesă, n-am cum să mă preocup de România. Au câştigat şi alţii din alte ţări. Pînă şi Celine Dion din Canada a concurat pentru Elveţia, deci se poate”, a spus Mihai Trăistariu pentru Click.ro  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările