Mariza concertează pe scena Sălii Palatului alături de patru instrumentişti

Mariza concertează pe scena Sălii Palatului alături de patru instrumentişti

Mariza este considerată „cea mai frumoasă voce de fado“ din Portugalia

Noua „regină a muzicii fado“, cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei, Mariza, concertează la Bucureşti, la Sala Palatului, în data de 19 noiembrie. Concertul începe la ora 20.00, iar artista va urca pe scenă alături de patru instrumentişti portughezi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un singur deceniu, Mariza a vândut peste un milion de albume şi a susţinut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. O apariţie extravagantă, elegantă şi, mai ales, un glas ce a topit inima ascultătorilor.
 
Diva este, din nou, în turneu european. „Mundo“ se numeşte cel mai nou album, după o pauză de cinci ani de la ultimul său material.
 
Instrumentişti de valoare o vor acompania la Bucureşti. Chitara portugheză, chitara clasică, basul acustic, tobele şi elementele de percuţie, toate preţ de două ceasuri pe scena Sălii Palatului, timp în care Mariza va interpreta atât piese mai vechi, cât şi cele mai noi secvenţe de pe materialul apărut anul trecut şi intitulat „Mundo“.

 
Biletele pot fi procurate online prin eventim.ro. Acestea se găsesc la Categoria I – 199 de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările