Marilyn Manson decapitează un bărbat ce i se aseamănă lui Donald Trump, în cel mai nou videoclip VIDEO

Marilyn Manson decapitează un bărbat ce i se aseamănă lui Donald Trump, în cel mai nou videoclip VIDEO

Marilyn Manson vrea să şocheze din nou cu videoclipul său FOTO Captură

Marilyn Manson (47 de ani) a lansat un videoclip în care pare că decapitează un personaj ce i se aseamănă lui Donald Trump.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marilyn Manson a făcut public un videoclip pentru piesa „SAY10“, în care, pe lângă faptul că rupe pagini din Biblie şi ţine un cuţit plin de sânge, decapitează un om care pare că seamănă cu Donald Trump. Omul care este decapitat poartă costum, cravată roşie şi are părul blond, similar celui care a devenit al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Manson, care a spus la începutul anului că nu va vota, pentru că nu vrea să aleagă între „rahat de pisică şi rahat de câine“, nu a lăsat să se înţeleagă din declaraţii că ar face referire la Trump prin îngrozitoare scenă, scrie „Huffington Post“.

„În acest moment suntem într-o stare de confuzie când vine vorba de religie, politică şi sexualitate, şi cum se îmbină toate acestea într-un circ şi un spectacol secundar. Este o perioadă potrivită pentru mine ca artist, şi ca artist american, să realizez ceva ce generează un nou set de întrebări care nu sunt simple declaraţii“, a declarat Marilyn Manson.

Marilyn Manson nu este la primul astfel de videoclip controversat. În 1999 a filmat videoclipul piese „Coma White“ în care a reinterpretat asasinarea lui John F. Kennedy. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările