Mai e o săptămână până la concertul Deep Purple de pe 10 decembrie, la BT Arena din Cluj. Regulament şi acces public

Mai e o săptămână până la concertul Deep Purple de pe 10 decembrie, la BT Arena din Cluj. Regulament şi acces public

Într-o săptămână, legendara trupă Deep Purple, una dintre cele mai reprezentative trupe rock şi supranumită “cea mai zgomotoasă trupă din lume”, se întoarce în România, la Cluj Napoca. Trupa canadiană Monster Truck va deschide concertul de pe 10 decembrie, de la BT Arena.

Pentru o bună desfăşurare a concertului, spectatorii sunt rugaţi să respecte regulile de mai jos:

Regulament şi acces public:

Accesul publicului în sala de concerte se va face începând cu ora 18:30 iar concertele vor începe la 20:00 (Monster Truck) şi 21:15 (Deep Purple).

Accesul copiilor sub vârsta de 3 ani şi a femeilor însărcinate la acest eveniment nu este recomandat. Copiii sub 5 ani, însoţiţi de părinţi, beneficiază de intrare gratuită.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.

Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Biletul de intrare îşi pierde valabilitatea în momentul ieşirii din perimetrul sălii de concert. 

Spectatorii sunt rugaţi să îşi păstreze locurile/sectoarele în timpul concertului. 

Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit, făcut la intrarea în locaţie de către organele de securitate abilitate. 

Persoanele cu afecţiuni medicale sau cu antecedente medicale personale sunt rugate să se înregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor şi pot participa la eveniment numai cu însoţitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protecţie pentru urechi. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de o zonă special amenajată.

Este interzis accesul cu brichete, băuturi îmbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torţe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale. Este interzis consumul de substanţe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta sălii de concert şi a perimetrului acesteia. 

Este interzisă folosirea injuriilor în incinta locaţiei. 

Sunt interzise introducerea sau afişarea inscripţiilor, bannerelor, pancardelor şi a altor elemente vizuale care incită la discriminări de orice fel şi la violenţă publică. 

Este interzisă deteriorarea locaţiei şi aruncarea ambalajelor în spaţiile neamenajate în acest scop.

Deep Purple a stârnit interesul celor ce nu erau născuţi pe vremea în care trupa se afla în topurile industriei muzicale Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares şi peste un milion de spectatori la concerte, Deep Purple vin pe scena din Cluj cu solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice şi Roger Glover la chitară bass, alături de chitaristul Steve Morse şi clăparul Don Airey. Mesajul trupei către publicul din România aici.

Monster Truck au cântat alături de nume grele ale rock-ului, cum ar fi: Alice in Chains, Slash, Nickelback, Rob Zombie şi Volbeat şi au fost pe scenele unor festivaluri mari din toată lumea: RockPalast (Germany), Ramblin’ ManFair (UK), Download(UK), Rock on the Range (US), Shiprocked (US) şi Rock in Vienna (Austria).

Biletele sunt disponibile pentru următoarele categorii: în picioare, Acces General - 190 lei şi Golden Circle – 250 lei şi cu loc, la preţurile de130 lei, 190 lei, 210 lei, 260 lei şi 400 lei (Loja VIP) şi sunt disponibile online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone şi reţeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti şi librăriile Diverta).

Parteneri media: Rock FM, Music Channel, Agerpres, Romania Journal, Nine O’Clock, Infomusic, Iconcert, Interwission, mahmur.info, Let’s Rock, Un site de muzică, I like Cluj.

Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei  misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith şi Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: