Loredana şi Smiley dau tonul la „SuperVelionul“ Pro TV şi Pro FM, în Piaţa Revoluţiei

Loredana
şi Smiley dau tonul la „SuperVelionul“ Pro TV şi Pro FM, în
Piaţa Revoluţiei

Loredana ştie să încălzească publicul de Revelion cu muzica ei antrenantă. FOTO Pro TV

Concurenţii de la „Vocea României“, Loredana, Cabron, Smiley, Sore, Voltaj şi Mandinga vor cânta în noaptea dintre ani, la evenimentul prezentat, pentru al 17-lea an consecutiv, de DJ-ul George Vintilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Artiştii veterani şi cântăreţii care şi-au câştigat recent milioane de admiratori vor urca pe aceeaşi scena din Capitală, pentru urările de „La mulţi ani!“. „Am deja o prietenie cu oamenii care se adună în Piaţa Revoluţiei şi nu concep să petrec altfel Revelionul decât acolo, pe scenă, cântând“, spune Smiley despre serbarea organizată de Pro TV şi Pro FM pe care o animă DJ-ul George Vintilă.

„Este o tradiţie pe care o respect: aceea de petrece şi de a prezenta SuperVelionul în Piaţa Revoluţiei“, spune prezentatorul emisiunii „Live@6“ de la MTV. „Publicul ne încălzeşte în fiecare an, venind în număr mare la cea mai tare petrecere în aer liber“, observă DJ-ul de la Pro FM.


 

Veteranul îi va avea alături şi pe colegii săi, Marius Onuc şi Mădălina Vintilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările