Loredana şi maneliştii Salam, Jador, Costi şi Vijelie, virali în reţelele sociale şi pe Youtube: „Muzica, limbaj universal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
loredana fericire

Loredana Groza a semnat un contract muzical alături de 10 dintre cei mai cunoscuţi manelişti din România şi a lansat joi, 22 aprilie, pe Youtube, videoclipul piesei „Fericire”. Florin Salam, Vali Vijelie, Jador şi Jean de la Craiova se numără printre artiştii pe care Costi Ioniţă i-a convins să colaboreze la proiectul muzical inedit.

Loredana Groza este acum în vacanţă, în Miami, însă pe YouTube face furori piesa Fericire, al cărei videoclip a fost lansat pe 22 aprilie. Colaborarea ei cu 10 dintre cei mai apreciaţi manelişti din România a fost bine primită de fani.

La numai 24 de ore de la lansare, videoclipul melodiei intrepretate de celebra Loredana Groza şi mai mulţi manelişti (Jador, Florin Salam, Culita Sterp, Costi Baboiash, Nicu Paler, Ştefan de la Bărbuleşti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie) a strâns peste un milion de vizualizări pe Youtube, clasându-se pe locul 2 în Youtube Trending România.

De altfel, artista a scris pe Facebook că piesa ”Fericire” a ajuns pe locul 8 mondial, o premieră pentru industria muzicală din România.

Conform informaţiilor postate odată cu videoclipul, melodia a fost concepută de Costi, versurile au fost scrise de Alina Manolache, iar videoclipul filmat de Alex Ceuşu.

„Pentru tine, pentru, pentru tine mi-aş da inima oricând / Pentru tine, pentru, pentru tine aş da zece vieţi la rând / Dimi, dimi, dimineţile cu tine sunt faine chiar şi reci', cântă Loredana Groza în debutul piesei Fericire.

„Nu este prima dată când creez astfel de proiecte, dar este pentru prima oară când colaborăm cu Loredana. Mă bucur că a ales să fie vocea feminină de pe aceste piese. Este incredibil cum împreună am reuşit să adunăm nouă combinaţii de generaţii, iar sound-ul este unul super fresh. Vă mulţumim că ne ascultaţi! Forţă!", adaugă Costi. 

La câteva ore de la lansarea piesei, Loredana a postat pe Facebook următorul mesaj.

"Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca... de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap...reuşind sa scot din underground, in atenţia marelui public, artişti si stiluri muzicale diferite."

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite