VIDEO Loredana, Antonia, Corina, Smiley şi What’s Up, propunerile României pentru MTV Europe Music Awards

VIDEO Loredana, Antonia, Corina, Smiley şi What’s Up, propunerile României
pentru MTV Europe Music Awards

Smiley sau Corina ar putea câştiga trofeul pentru Best European Act, la gala din 10 noiembrie, din Amsterdam. FOTO Facebook/ Corina Official

Loredana, Antonia, Corina, Smiley şi What’s Up sunt nominalizaţi anul acesta la categoria Best Romanian Act, în gadrul celei de-a 20-a gale MTV Europe Music Awards. Câştigătorul intră în cursa pentru Best European Act, unde va lupta cu alţi artişti europeni. Pe 17 septembrie se deschide sesiunea de vot, pe www.mtv.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă


Începând de marţi, fanii îşi pot vota favoriţii pe site-ul oficial MTV. Cel care va obţine cele mai multe puncte, până pe 24 octombrie, va intra în competiţia Best European Act, unde va concura cu artişti din toată Europa. MTV România va transmite live gala finală ce va avea loc pe 10 noiembrie, la Amsterdam.

În ultimul an, cei cinci nominalizaţi şi-au câştigat fanii în diverse moduri. Antonia, interpreta piesei „Jameia“ a fost intens mediatizată din cauza legăturii cu Alex Velea, dar şi pentru că a devenit imaginea Avon şi şi-a lansat o linie vestimentară.

What”s Up a devenit celebru la nivel naţional datorită colaborării cu Andra, pentru piesa „K la meteo“, hit ce i-a adus şi premiul pentru cel mai bun debut, la gala On Air Music 2013. Ulterior, cântăreţul a lansat melodia „În lipsa ta“, cu Andreea Bănică.

Loredana a cântat cu rapperul Cabron hitul „Apa“, iar în această vară a continuat cu „Viva Mamaia“, imnul staţiunii, în videoclipul căruia apare şi Radu Mazăre. Loredana s-a remarcat, pentru al doilea sezon consecutiv, şi la pupitrul juriului de la „Vocea României“, unde i-a ghidat şi i-a propulsat pe cei mai talentaţi interpreţi.

Smiley a avut acelaşi rol în talent-show-ul de la Pro TV, cântăreţul dublându-şi succesul cu piesa „Dead Man Walking“.

Autoarea refrenului „A ta“, Corina, şi-a sporit succesul odată cu lansarea unei linii vestimentare, în colaborare cu Puma şi Dana Budeanu şi apariţia în reclama de la Pepsi, cu Antonia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: