Lord Of The Dance: dansatorii care au doborât orice record de box-office vin la Bucureşti. Cât costă biletele

Lord Of The Dance: dansatorii care au doborât orice record de box-office vin la Bucureşti. Cât costă biletele

40 dintre cei mai remarcabili dansatori din lume vor urca, pentru prima dată, pe scena Arenelor Romane din capitală, în data de 22 iunie, de la ora 20:30 pentru o nouă demonstraţie de profesionalism şi talent, în cel mai vizionat spectacol din toate timpurile, LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES.

Impresionanta producţie artistică realizată de coregraful şi dansatorul Michael Flatley, pe muzica compozitorului Gerard Fahy, garantează audienţei peste două ore de muzică şi dans la superlativ. Creatorul acestui spectacol, dansatorul şi coregraful Michael Flatley, a devenit legendă prin performanţele înregistrate: "cel mai rapid dansator de step" (35 de paşi de step pe secundă), premiul Guiness Book pentru "Cele mai rapide picioare din lume", şi titlul pentru "Cel mai bine plătit dansator".

Sincronizarea tuturor dansatorilor LORD OF THE DANCE este perfectă atât din punct de vedere al prezenţei şi mişcării scenice, cât şi al sunetelor sacadate produse de pantofii de dans asemeni celor de step. Un tot unitar care copleşeşte publicul cu energia pozitivă şi cu bucuria de a exprima o stare de bine prin intermediul dansului. 

Indiferent de vârstă, sex sau cultură, oamenii adoră show-ul irlandezilor, acest lucru fiind dovedit de reprezentaţiile sold-out care au doborât orice record de box-office. Însuşi Michael Flatley afirma - „oricine care are între 5 şi 95 de ani poate să vină la acest show...” 

Spectaculoasa punere în scenă, aduce în prim plan lupta dintre forţele Binelui şi cele ale Răului prin intermediul dansului şi al tehnologiei de ultimă generaţie. LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES, este un spectacol eclectic desăvârşit, ce cuprinde elemente de coregrafie cu un grad ridicat de dificultate, costume noi şi decoruri fascinante. Noul concept al spectacolului include, de asemenea, un ecran gigantic care acoperă integral lăţimea scenei, proiecţii holografice 3D, efecte speciale de lumini şi lasere, roboţi dansatori, acrobaţi de talie mondială şi muzică live. 

În următoarea perioadă, faimoşii dansatori irlandezi îi vor îmbrăţişa şi îi vor purta pe spectatorii din Grecia, Bulgaria, România, Ungaria, Estonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus şi Rusia, în călătoria de neuitat a show-ului DANGEROUS GAMES, acest univers de poveste, plin de pasiune, dragoste şi pericol!

Biletele pot fi achiziţionate la  preţuri ce variază în funcţie de categoria de loc, atât în format electronic pe Iabilet.ro cât şi în formă fizică la: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00 - 22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi terminalele self-service SelfPay din toată ţara. Preţurile biletelor sunt:  cat. 1 -  350 lei, cat. 2 – 300 lei, cat. 3 – 250 lei, cat. 4 – 200 lei, cat. 5 – 150 lei şi cat. 6 – 100 lei.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Flatley, născut la Chicago din părinţi americano-irlandezi, a reinventat dansul tradiţional irlandez, încorporând o serie de mişcări originale la nivelul părţii superioare a trunchiului, dar şi ritmuri contemporane, în tradiţionalul dans "step". 

În 1991, Michael Flatley era numit „una dintre comorile în viaţă ale Societăţii National Geographic, pentru măiestria unei forme de artă”. Talentatul dansator devenea cea mai tânără persoană la acea vreme care a primit vreodată această distincţie.

În 1998 a fost inclus în Cartea Recordurilor pentru realizarea a 35 de paşi de step pe secundă. În culmea succesului, irlandezul şi-a asigurat picioarele în caz de accident pentru suma de 57,6 milioane de dolari.

Destinul implacabil al celui mai rapid dansator de pe glob se schimbă, la vârsta de 57 de ani. Suferind numeroase fracturi şi vătămări la nivelul coloanei vertebrale, de-a lungul carierei sale, creatorul companiei de dans irlandez Lord of the Dance a decis să se retragă din activitate în 2016, în Las Vegas, după o reprezentaţie alături trupa sa de Ziua Sfântului Patrick. 

Michael Flatley nu a părăsit scena definitiv, acesta fiind activ în pregătirea dansatorilor şi crearea noilor show-uri.   

Premiera spectacolului LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES, a avut loc în urmă cu douăzeci de ani, pe scena magnificului Coliseum din Londra. În anul 2014, Michael Flatley a intervenit asupra conceptului, spectacolul devenind mult mai palpitant şi atractiv pentru public, faţă de varianta originală. În acelaşi an, versiunea actualizată a show-ului a fost prezentată pe scena sălii Palladium din Londra, cu ocazia aniversării a 20 de ani de când Michael Flatley s-a remarcat în plan internaţional. Din acel moment, succesul spectacolului a luat amploare şi a continuat să fie jucat cu casa închisă pe întreg mapamondul.

Michael Flatley are milioane da fani peste tot în lume şi este privit ca un geniu al artei sale, titulatură dobândită în urma performanţelor sale coregrafice extraordinare, precum şi pentru clasarea dansului popular irlandez pe cea mai înaltă poziţie, la nivel internaţional.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: