Lenny Kravitz revine pentru un nou concert în România, la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicianul american Lenny Kravitz, în vârstă de 54 de ani, va concerta în luna mai a anului viitor în România, eveniment ce va face parte din turneul de promovare a noului său album.

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din Bucureşti să ofere românilor o nouă seară de neuitat. 

Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, „Raise Vibration“. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar şi hituri precum „Are You Gonna Go My Way“, „If You Can’t Say No“, „I Belong To You“, „Fly Away“ şi „American Woman“.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se pun în vânzare pe data de 19 septembrie, miercuri, ora 12.00 pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro.

Concertul de la Cluj-Napoca va face parte din segmentul european al turneului mondial „Raise Vibration“ ce va începe pe 26 aprilie 2019, cu reprezentaţii în 16 ţări, printre care Franţa, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria şi România, scrie News.ro. Turneul promovează cel de-al 11-lea album al lui Lenny Kravitz, lansat pe 7 septembrie.

Single-ul „It’s Enough“, extras de pe acest material de studio, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziţii ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. 

Născut pe 26 mai 1964, la New York, Leonard Albert Kravitz este cântăreţ, compozitor, actor şi producător muzical. Muzica lui cuprinde elemente rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, psychedelic, pop şi folk. Premiat patru ani la rând cu trofeul Grammy al categoriei „Best Male Rock Vocal Performance”, Kravitz a primit, în decembrie 2011, însemnele Ordinului Artelor şi Literelor din partea statului francez. A lansat 10 albume de studio, iar între cele mai de succes se numără „Mama Said” (1991), „Are You Gonna Go My Way” (1993), „Circus” (1995) şi „It Is Time for a Love Revolution” (2008). Turneul de promovare a acestuia din urmă a ajuns şi la Bucureşti.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite