Lenny Kravitz la Cluj-Napoca. Show-ul electrizant a deschis vara experienţelor Emagic

Lenny Kravitz la
  Cluj-Napoca. Show-ul electrizant a deschis vara experienţelor Emagic

Lenny Kravitz a concertat luni seară, 6 mai, în Sala Polivalentă (BTarena) din Cluj, în premieră pe o scenă din Transilvania. Artistul a ales România pe lista destinaţiilor europene din turneul de promovare al noului album, Raise Vibration.

Lenny Kravitz a revenit în România la invitaţia Emagic, cu piese noi de pe cel de-al 11-lea său album, dar şi cu hiturile care l-au consacrat. Producţia de aseară a fost una impresionantă: echipamentele aduse în 10 tiruri de mare capacitate au creat o scenă eclectică cu elemente decorative de inspiraţie etnic-africană, în ton cu mesajele promovate de artist în textele celor mai recente piese. Influenţele multiculturale au fost evidente, iar publicul a fost inspirat de locurile în care artistul trăieşte (Brazilia, Bahamas, Paris, New York) şi de multiplele domenii în care activează (film, design de interior, fotografie). Toate aceste idei s-au îmbinat perfect şi au compus împreună un show unic pe scena Polivalentei din Cluj.
 
Tânăra artistă de origine nigeriană, Annahstasia Enuke, a deschis conversaţia muzicală a serii, în note şi beat-uri senzuale şi pe subiecte comune cu Lenny Kravitz: libertate în gândire, suflet, mesaj şi compasiune. Annahstasia este o apariţie nouă pe scena muzicală internaţională, cu un album de debut lansat chiar anul acesta, Sacred Bull.
Lenny Kravitz a urcat pe scenă în jurul orei 21:00 şi timp de 2 ore şi jumătate a delectat şi electrizat publicul, care a cântat alături de el hiturile celor 30 de ani de carieră. Momentul culminant al serii a fost cel în care artistul a decis să coboare în mijlocul spectatorilor şi să interacţioneze direct cu fanii, plimbându-se prin diferite zone ale arenei şi căţărându-se chiar pe zona de mixere de sunet (aşa-numită «front-of-house»). Înconjurat de o trupă de muzicieni de excepţie, compusă din Craig Ross (chiatara si vocal), Gail Ann Dorsey (chitară bass şi vocal), George Laks (clape), Franklin Vanderbilt Jr. (tobe şi vocal), Harold Todd (saxofon), Ludovic Louis (trompetă) şi Michael Sherman (saxofon). 
 
Lenny Kravitz a trecut printr-un set list de 20 de piese, incluzând cele mai îndrăgite hituri ale sale: «Are You Gonna Go My Way», «American Woman», «I Belong to You», în aplauzele necontenite ale fanilor. Lenny Kravitz a confirmat şi în faţa publicului din Cluj faptul că este un muzician de legendă şi un entertainer spectaculos.
 
Turneul îl readuce pe Lenny Kravitz în 16 ţări europene printre care: Franţa, Germania, Belgia, Italia, Danemarca, Polonia, Slovenia. Artistul îşi va continua turneul până la showul final din iunie care va avea loc la Londra pe Arena O2.
 
Iubitorii de muzică din România sunt aşteptaţi din nou la Cluj-Napoca pe 26 iunie la concertul unui alt mare idol al muzicii, Tom Jones. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, Eventim.ro si tomjones.emagic.ro.
 
Pentru a rămâne informat despre cea mai spectaculoasă vară muzicală, #EmagicSummer, urmăreşte site-ul oficial EMAGIC şi conturile de Instagram şi Facebook.
 
Parteneri Media principali: Rock FM şi Kanal D
Organizatori: Emagic şi Live Nation
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: