Lady Gaga cântă pentru Barack Obama

Lady Gaga cântă pentru
Barack Obama

Lady Gaga este invitată la balul organizat la Casa Albă FOTO Reuters

Una dintre cele mai controversate artiste din ultimii ani, Lady Gaga, va fi prezentă la balul organizat cu ocazia jurul învestiturii preşedintelui american Barack Obama, relatează presa internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lady Gaga va cânta luni seara la ceremonia privată la care va participa stafful de la Casa Albă, potrivit unei surse apropiate organizatorilor evenimentului. Balul organizat pentru cei din anturajul preşedintelui este o petrecere privată.

La balul organizat în primul mandat al preşedintelui Obama, invitatul special a fost rapperul Jay-Z, care a cântat hitul „99 Problems“, dar a modificat versurile, spre surpriza celor prezenţi: „I got 99 problems but George Bush ain’t one“ (am 99 de probleme, dar George Bush nu este una dintre ele).

Beyonce, o prietenă a cuplului prezidenţial, va cânta luni, 21 ianuarie, imnul Statelor Unite în faţa a sute de mii de persoane la depunerea jurământului de către Barack Obama.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: