La Familia revine cu un nou album, la 20 de ani de la apariţia trupei: ce surprize pregătesc Sişu şi Puya VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sişu şi Puya s-au reunit, la 20 de ani de la apariţia La Familia, pentru un nou album, pentru un concert aniversar, dar şi pentru a povesti istoria trupei.

În 2017 se împlinesc 20 de ani de la apariţia oficială a trupei La Familia, odată cu lansarea primului lor album în anul 1997, „Băieţi de cartier“. Cu această ocazie, Sişu şi Puya au hotărât să readucă proiectul în atenţia fanilor.

De la începutul anului lucrează la un nou album, intitulat „Codul bunelor maniere“. Acesta va fi lansat piesă cu piesă, câte una pe săptămână, în aceiaşi zi la aceiaşi oră, începând cu jumătatea lunii aprilie. Pe lângă lansările săptămânale, La Familia mai pregătesc şi un material documentar episodic, în care vorbesc despre realizarea albumului dar şi despre istoria trupei.

Trupa a plănuit şi realizarea unui concert aniversar, intitulat „La Familia 20 de ani“, pe care băieţii doresc să-l realizeze în Bucureşti, în luna Iunie.

În toată această perioadă, La Familia va organiza diferite concursuri pentru fani, cu premii constând în articole vestimentare originale din shop-ul propriu.

Mai multe detalii despre noul album La Familia puteţi să găsiţi pe reţelele sociale dedicate proiectului. Băieţii vor reveni cu mai multe informaţii pe măsură ce se apropie data de lansare a primei piese de pe noul album, concertul aniversar sau începerea documentarului episodic.

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/LaFamiliaOfficial

FACEBOOK: https://www.facebook.com/lafamiliaofficial

TWITTER: https://twitter.com/trupalafamilia

INSTAGRAM: https://instagram.com/trupalafamilia

SHOP: https://www.lafamiliashop.com 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite