Julio Iglesias va concerta, pe 22 iulie, la Sala Palatului din Capitală

Julio Iglesias va concerta, pe 22 iulie, la Sala Palatului din Capitală

Julio Iglesias va concerta din nou în România, pe 22 iulie FOTO AFP

Cântăreţul Julio Iglesias va susţine un concert, pe 22 iulie, la Sala Palatului din Capitală, promiţând admiratorilor muzicii sale un show special.

Ştiri pe aceeaşi temă

În toamna anului trecut, fanii lui Julio Iglesias s-au bucurat de concertele cântăreţului, iar acesta a declarat că s-a îndrăgostit de România şi de generozitatea oamenilor de aici. Sub semnul aprecierii şi al respectului său faţă de publicul român, Julio Iglesias se întoarce în ţară în sezonul estival cu o nouă serie de concerte, care vor avea loc în aer liber la Mamaia, pe 19 iulie, şi la Galaţi pe 20 iulie.
 
Fanii din Bucureşti se vor bucura de muzica artistului pe 22 iulie, când Julio Iglesias va urca din nou pe scena Sălii Palatului, alături de orchestra sa. Acesta le promite spectatorilor o seară magică, cu foarte multe melodii celebre care nu au mai fost cântate, până acum, în show-urile susţinute în România.
 
Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Sala Palatului au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, dar şi online, prin www.vreaubilet.ro. Preţurile acestora difera în funcţie de categoria de loc: categoria IV - 180 de lei, categoria III - 230 de lei, categoria II - 270 de lei, categoria I - 370 de lei şi VIP - 450 lei.
 
Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel este cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.
 
Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.
 
În luna octombrie 2013, Julio Iglesias a susţinut două concerte sold-out la Sala Palatului din Bucureşti, iar, la numai câteva zile distanţă, a fost ovaţionat de peste 40.000 de spectatori la Târgu-Mureş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: