Jay Z, replică la piesele soţiei sale, Beyoncé, în care este acuzat de infidelitate

Jay Z, replică la piesele soţiei sale, Beyoncé, în care este acuzat de infidelitate

Jay Z şi Beyoncé sunt văzuţi drept unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz FOTO AP

Rapperul american Jay Z (46 de ani) îi dă o replică soţiei sale, cântăreaţa americană Beyoncé (34 de ani), la piesele de pe albumul „Lemonade“ care conţin aluzii la o posibilă infidelitate a artistului. Totuşi, răspunsul nu a fost pe măsura aşteptărilor fanilor, mulţi considerându-l cel puţin ridicol.

Ştiri pe aceeaşi temă

De când Beyoncé şi-a lansat noul album, în luna aprilie, fanii aşteaptă o reacţie din partea rapperului, iar aceasta a venit odată cu remixul noului cântec al lui Fat Joe, „All the Way Up“. În această piesă, Jay Z cântă: „Ştii că ai reuşit când, de fapt, căsnicia ta a reuşit, pentru că valorează milioane/ Limonada este încă o băutură populară.“
 
Chiar dacă nu este replica la care fanii se aşteptau, pe lângă trimiterea la numele albumului, rapperul face referire şi la o strofă din remixul soţiei sale la piesa „Flawless“, din 2014. Atunci, Beyoncé a făcut trimitere la celebrul episod din lift, când sora ei, Solange Knowles, l-a atacat pe Jay Z în lift, imediat după Met Gala. 
 
„Urcăm cu acest nenorocit de lift/ Evident că lucrurile degenerează atunci când este un miliard de dolari într-un lift“, cânta Beyoncé. 
 
Jumătate din piesele de pe albumul „Lemonade“ vorbesc despre infidelitate, trădare şi suferinţă. Subiectul unor discuţii intense l-a reprezentat însă piesa „Sorry“, despre care fanii cred că oferă indicii legate de femeia cu care Jay-Z ar fi avut o aventură, mai exact, versul „Becky with the good hair“ (trad. – Becky cea cu părul frumos). Sintagma este folosită, în special, în rândul comunităţii afro-americane, „Becky“ fiind un jargon folosit pentru femeile albe, iar „good hair“ referindu-se la părul tipic persoanelor albe, considerat mătăsos, uşor de aranjat, opus părului cârlionţat, specific persoanelor de culoare. Fanii artistei au pornit imediat în căutarea aşa-zisei „Becky“, cele vizate fiind cântăreaţa Rita Ora şi creatoarea de modă americană Rachel Roy, însă ambele au negat vehement că ar fi avut o aventură cu rapperul. 
 
 
Cu toate că presa străină scrie în fiecare lună fie despre divorţul celor doi, fie despre faptul că Beyoncé ar fi însărcinată, artiştii rămân, cel puţin în aparenţă, unul dintre cele mai puternice cupluri din industria de divertisment americană. Mai mult, Beyoncé se pregăteşte să lanseze un nou disc, pe care l-a înregistrat în colaborare cu Jay Z şi pe care îl va face public pe Tidal, platforma de streaming online creată de soţul ei. 
 
Nu este pentru prima dată când cele două vedete R&B colaborează pe plan muzical: în 2002 s-au aliat pentru a produce single-ul „Bonnie and Clyde“, iar în 2013 au produs şi înregistrat hit-ul „Crazy In Love“. 
 
„Lemonade“, al cincilea album de studio al cântăreţei Beyoncé, a stabilit un nou record în topul american, toate cele 12 piese reuşind să fie prezente, simultan, în clasamentul Billboard Hot 100.
 
De altfel, bătălia în rime dintre cei doi artişti ar putea fi o altă strategie de marketing, având în vedere că în 2014 s-a vehiculat că cei doi divorţează, doar pentru ca ulterior tatăl cântăreţei, Matthew Knowles, să dezvăluie că zvonurile au fost răspândite pentru a creşte vânzările biletelor pentru turneul „On The Run“ al cuplului, care în final a devenit unul dintre cele mai de succes din istoria muzicii, generând încasări de peste o sută de milioane de dolari.  
 
Beyoncé şi Jay Z s-au căsătorit în anul 2008 şi au împreună o fiică, Blue Ivy, în vârstă de patru ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: