Iuliana Beregoi, concert caritabil la Sala Palatului: „Mi-am propus să ofer mai multe decât o să primesc“

Iuliana Beregoi, concert caritabil la Sala Palatului: „Mi-am propus să ofer mai multe decât o să primesc“

Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi, copila în vârstă de 14 ani originară din Moldova care a impresionat în finala show-ului „Vocea Rusiei Junior“ cu piesa „Lupii“, va urca pe scena de la Sala Palatului într-un concert dedicat sărbătorilor de iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai iubite adolescente din industria muzicală, va susţine la Sala Palatului, pe data de 30 noiembrie, concertul caritabil „Crăciunul Jucăriilor“, dedicat iernii şi sărbătorilor ce vor urma. 
 
Deşi se anunţă un show exploziv, de la scenografie la invitaţi speciali, scopul principal al evenimentului este unul educativ, Iuliana îndemnându-şi toţi fanii să doneze haine sau jucării, pentru a ajunge la copiii defavorizaţi înainte de Crăciun. 
 
„Iarna este o perioadă foarte frumoasă pentru mine, iar anul ăsta mi-am propus să ofer mai multe decât o să primesc. Am aranjat deja o parte din hainele şi jucăriile pe care le voi aduce înainte de concert şi sper să fie foarte mulţi copii care să mă ajute să strângem bucurii pentru cei mai puţin norocoşi. Aşa că, împreună cu echipa Mixton Music, m-am gândit să facem varianta noastră de Crăciun anul ăsta – Crăciunul Jucăriilor“, spune Iuliana. 
 
 
Concertul promite să aibă acelaşi succes ca primul susţinut acest an la Sala Palatului, când s-a cântat cu casa închisă. Biletele s-au pus în vânzare pe eventim.ro.
 
În plus, Iuliana pregăteşte câteva surprize pentru publicul său, printre care şi referinţe legate de primul film de cinema în care va juca, adaptarea serialului „Lara“ pentru marele ecran, care va avea premiera la începutul lui decembrie.

Iuliana Beregoi, originară din Orhei, Moldova, a devenit una dintre cele mai populare artiste şi vloggeriţe în rândul copiilor şi adolescenţilor din România, având şapte videoclipuri cu peste 67 de milioane de vizualizări în total, propriul vlog YouTube cu peste 495.000 de abonaţi şi 60 de milioane de vizualizări. 
 
Cântăreaţa şi vloggeriţa a prezentat un moment emoţionant în finala „Vocea Rusiei Junior“, în cadrul căreia a cântat piesa „Lupii“.
 
citeste totul despre: