Ioana Ignat, finalista lui Moga de la „Vocea României“, a lansat o nouă piesă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Ignat (18 ani), concurenta lui Marius Moga în finala celui de-al şaselea sezon „Vocea României“, a lansat piesa „Mă dezîndrăgostesc“, după ce în urmă cu trei săptămâni a lansat „Dor de iarnă“, prima piesă după încheierea competiţiei muzicale de la Pro TV.

„Mă dezîndrăgostesc“ este noul single al Ioanei Ignat şi primul care se bucură şi de videoclip. Piesa de dragoste spune povestea unei iubiri ce se destramă, unde fiecare moment se pierde în timp, iar eroina are curajul să meargă mai departe indiferent care va fi finalul.

„Sunt foarte fericită că pot lansa, deja, a doua piesa anul acesta. Piesa «Mă dezîndrăgostesc» este pentru mine o declaraţie despre a avea puterea să renunţăm la lucrurile care ne trag inapoi, să dăm restart şi să construim din nou. Nu doar în dragoste, ci şi în carieră, relaţii, prieteni, familie, sau orice lucru unde avem nevoie de un nou început. Piesa mi-a plăcut enorm din primul moment în care am auzit-o. Vreau să mulţumesc managerului meu, casei de discuri şi oamenilor care au făcut posibil acest proiect“, a declarat Ioana Ignat.

„Ioana este artistul complet, care simte şi respiră muzică. Timbru vocal, compozitor, prestaţie live extraordinară, imagine, caracter puternic, voinţă de muncă. Toate acestea, împreună cu echipa care s-a format în jurul ei, îi pot aduce succesul în România, dar şi pe plan internaţional“, a spus Corneliu Ursache, managerul Ioanei Ignat.

Videoclipul piesei „Mă dezîndrăgostesc“ poartă semnatura lui SAN (Anton San). Piesa a fost compusă de Theea Miculescu, iar la producţie au lucrat Alex Antonescu (Nomad Music) şi Cătălin Tamazlicaru.

După succesul avut la „Vocea României“, Ioana Ignat nu a stat degeaba şi, la doar o lună de la încheierea concursului, a lansat piesa „Dor de iarnă“, împreună cu Damian Draghici. Ioana Ignat a lucrat la muzica si text, piesa a fost cantata cu instrumente live (Gabriel Dragan – tobe, Alex Gavril – chitara si Mirela Ursache – pian)  şi are parte de un videoclip live session.

„Iarna este un anotimp încărcat de melancolie, care mă îndeamnă să scriu piese de dor. Totul a pornit de la instrumentalul acestei piese, a cărui tema de pian mi-a plăcut din prima clipă şi care m-a inspirat. Compoziţia a curs de la sine şi în două ore aveam piesa aproape gata“, a declarat Ioana Ignat.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite