Inna, lăudată de celebrul Perez Hilton pentru piesa „Gimme Gimme“: „Melodia este la nivelul următor, are potenţial de hit în America“ VIDEO

Inna, lăudată de celebrul Perez Hilton pentru piesa „Gimme Gimme“: „Melodia este la nivelul următor, are potenţial de hit în America“ VIDEO

Inna l-a impresionat pe celebrul blogger cu piesa ei FOTO Tibi Clenci

Celebrul blogger şi om de televiziune Perez Hilton laudă piesa „Gimmie Gimmie“ a Innei, spunând într-un articol că poate să fie următorul hit care cucereşte Statele Unite ale Americii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai recent single al Innei, „Gimme Gimme“,continuă să cucerească publicul din întreaga lume. Din America Latină, până în Spania, Franţa, Turcia sau România, iată că a venit şi rândul celor din Statele Unite ale Americii să fie atraşi de sound-ul acestei piese.

De curând, celebrul blogger şi om de televiziune Perez Hilton a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa cântăreţei din România. Articolul poate fi citit aici

„Tocmai din România, să îi urăm bun venit Innei. Piesa ei «Gimme Gimme» este altceva, este next level! O piesă pop cu un sound extem de actual, cu mare potenţial de a fi un hit în America“, a scris Perez Hilton despre piesa româncei. 


Perez Hilton a postat şi pe Twitter piesa, iar Inna i-a mulţumit pentru susţinere!

„Gimme Gimme“ are peste 48 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a fost în turneu promo în Chile, Mexic, Spania, Olanda şi Turcia pentru a promova acest single.

Pe de altă parte, Inna pregăteşte un EP în engleză şi spaniolă pe care îl va lansa în perioada următoare, cu piese compuse de artistă precum „Me Gusta“. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: