Inna lansează EP-ul „Summer Days“: patru piese noi până pe 15 septembrie

Inna lansează EP-ul „Summer Days“: patru piese noi
până pe 15 septembrie

Inna (27 de ani) promite o mulţime de surprize fanilor săi FOTO Arhiva Adevărul

Inna prelungeşte vara până pe 15 septembrie cu EP-ul „Summer Days“, material ce include patru piese noi. Din 25 august şi până pe 15 septembrie, cântăreaţa va lansa, în fiecare luni, câte un cântec nou.

Ştiri pe aceeaşi temă

EP-ul „Summer Days“, un material surpriză, pregătit de Inna pentru fanii săi, aduce, în premieră, patru piese: „Take Me Higher“, „Low“, Devil's Paradise“ şi „Body and The Sun“, relateză infomusic.ro.

Produse de băieţii de la Play&Win în colaborare cu Axident, Corey Chorus şi Georgia Ku, piesele au fost compuse şi lucrate în perioada sesiunilor pe care Global Records le-a organizat în Ibiza, Los Angeles, Copenhaga şi Mamaia, în 2014.

Prima piesă de pe lista de aşteptare, „Take Me Higher“, va putea fi ascultată începând de luni, 25 august. „Maratonul“ muzical va continua continua cu „Low, programată pentru data de 1 septembrie, şi „Devil’s Paradise“, pe 8 septembrie. „Body and The Sun“, ultima piesă de pe EP-ul „Summer Days“, va fi lansată pe 15 septembrie.

„«Summer Days» este un cadou special pe care vreau să îl ofer fanilor mei, acum pe final de vară, pentru ca prin aceste piese să păstreze energia şi atmosfera de vacanţă în fiecare zi din an. Abia aştept să le asculte“, a spus Inna, citată de infomusic.ro.

În plus, Inna a promis fanilor multe alte surprize, ce vor fi dezvăluite în săptămânile în care Atlantic Records, casa de discuri cu care Inna a semnat anul acesta, va lansa cele patru piese de pe EP-ul „Summer Days“.

Cântăreaţa, în vârstă de 27 de ani, va susţine anul acesta un concert în Istanbul, la festivalul GNC, eveniment la care vor fi prezenţi şi Rita Ora şi Pharrell Williams. În septembrie şi octombrie, urmează noi turnee în America Latină şi Japonia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: