Inna a câştigat Best Romanian Act 2015, la Premiile MTV

Inna a câştigat Best Romanian Act 2015, la Premiile MTV

Oana Tache i-a înmânat Innei trofeul MTV Best Romanian Act 2015 FOTO MTV

Inna a câştigat premiul Best Romanian Act 2015 şi a intrat în cursa pentru categoria MTV EMA Awards Wordwide Act: Europe, din cadrul show-ului MTV European Music Awards 2015, care va avea loc pe 25 octombrie, la Milano.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma voturilor fanilor, Inna a fost desemnată câştigătoarea categoriei Best Romanian Act 2015 la MTV European Music Awards. Smiley a fost doar la câteva zeci de voturi distanţă de cea mai populară artistă dance din Europa, anunţă postul de televiziune MTV.

Inna a primit trofeul de la reprezentanta MTV România, VJ Oana Tache. Cântăreaţa a câştigat acest premiu şi în 2009, aflându-se printre finaliştii MTV EMA de la Berlin. Dar cursa nu se opreşte aici! Inna este în cărţi şi la categoria MTV EMA Wordwide Act: Europe.

„Sunt foarte fericită! Acest premiu este al vostru, al fanilor mei, cei care m-aţi votat, mă susţineti mereu şi îmi ascultaţi muzica! Sper să îmi fiţi alături şi în următoarea etapă şi să mă votaţi pentru Worldwide Act: Europe! Voturile voastre îmi pot aduce un premiu MTV, la Milano, pe 25 octombrie! Mulţumesc, MTV!“, a declarat Inna.

MTV România va transmite premiile MTV EMA 2015 în direct de la Milano, pe 25 octombrie, de la 22:00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: