Indila va susţine două concerte la Bucureşti, în aceeaşi zi

Indila va susţine două concerte la
Bucureşti, în aceeaşi zi

Indila va concerta pentru prima dată în România, pe 7 decembrie FOTO Arhivă personală/Facebook

Indila va susţine încă o reprezentaţie în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 decembrie, de la ora 16.00. Al doilea concert al artistei franceze va avea loc în aceeaşi zi, tot la Sala Palatului, de la ora 19.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biletele pentru concertul Indilla de la ora 19.00 sunt aproape epuizate, iar organizatorii au programat o a doua reprezentaţiei a cântăreţei franceze. Biletele pentru concertul de la ora 16.00 au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, Librăria Eminescu, Sala Palatului şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro, la următoarele preţuri: 320 de lei (VIP), 280 de lei, 220 de lei, 180 de lei şi 120 de lei.

În perioada de presale, până pe 10 noiembrie, toţi clienţii vor beneficia de o reducere de 30% la achiziţionarea biletelor.

În concertul de la Bucureşti, Indila va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, printre care hiturile „Derniere Danse“ şi „S.O.S“, de pe albumul „Mini World“.

Indila s-a născut pe 26 iunie 1984 în Paris. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa. 

Artista a devenit cunoscută în anul 2010. Cântă în limbă engleză, franceză şi indiană. Înainte de a începe o carieră solo, Indila a colaborat cu rapperi francezi precum TLF, Nessbeal, Rohff, Soprano şi Youssoupha. În decembrie 2013 a lansat piesa „Derniere Danse“, care a ajuns hit în mai multe şări europene: Grecia, Turcia, Israel, Marea Britanie şi România.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: