Imagini spectaculoase de la „noroiada“ festivalului Electric Castle VIDEO

Imagini spectaculoase de la Electric Castle, cu mult noroi şi voie bună

„Blestemul“ ploii la Electric Castle a lovit şi la ediţia din acest an. Cei aproape 30.000 de participanţi au avut de ales: ori s-au adăpostit în puţinele spaţii acoperite, insuficiente de altfel, ori au înfruntat ploaia cu pelerine şi cizme.

Ştiri pe aceeaşi temă

A mai fost şi o a treia categorie, a celor care nu numai că nu s-au ferit de ploaie, ba chiar s-au bucurat şi au dansat în noroaiele care au ajuns din nou un leitmotiv al evenimentului de la Bonţida.

Ulterior, distracţia "i-a costat" pe participanţi: în jurul orei 1 noaptea, cozile la autobuze se întindeau de-a lungul drumului, câteva mii de oameni aşteptând în ploaie chiar şi câte trei ore până la îmbarcare. Traficul a fost blocat minute în şir de maşinile care încercau să se strecoare printre participanţi, iar poliţia era complet depăşită, fiind neputincioasă în faţa ambuteiajelor. 

Aproximativ 50 de autocare au făcut non-stop naveta între Cluj Napoca şi Bonţida, transportând zeci de mii de tineri la festivalul Electric Castle. Şoferii s-au plâns de programul încărcat şi de puţinele ore de somn, dar doar în discuţii cu prietenii care se urcau în autocare.

În schimb, pe domeniul Banffy distracţia a ţinut până spre dimineaţă, la fel şi ploile extrem de abundente, meteorologii anunţând peste 80l/mp cantitate de precipitaţii. În ciuda măsurilor luate de organizatori noroaiele au fost şi de această dată un impediment pentru cei care au dorit să se bucure de festival, mulţi renunţând să mai participe la concertele serii.

Adevărul vă prezintă imagini spectaculoase şi sugestive pentru ediţia din acest an, care pare trasă la indigo după cea de anul trecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: