VIDEO Horia Brenciu şi Delia au lansat primul lor videoclip, „Inima nu vrea“

VIDEO Horia Brenciu şi Delia au lansat primul lor videoclip, „Inima nu vrea“

Horia Brenciu şi Delia au stabilit colaborarea muzicală în timpul unei pauze de filmări la „X Factor“ FOTO Antena 1

Horia Brenciu şi Delia au lansat piesa „Inima nu vrea“, colaborare născută în timpul unei pauze de filmări a emisiunii „X Factor“. Brenciu spune că a vrut să continue pe „aspectul cardiologic al problemei“, în timp ce Delia s-a arătat încântată de colaborare. Melodia face parte de pe materialul „40+“, album semnat Horia Brenciu, ce va fi lansat pe 24 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horia Brenciu şi Delia Matache, componenţii juriului emisiunii „X Factor“, show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, şi-au respectat promisiunea făcută în timpul emisiunii şi au lansat prima lor colaborare muzicală, „Inima nu vrea“, în direct la Radio ZU şi ZU TV. Piesa este extrasă de pe noul album, „40+“, fiind o producţie HB Media Entertainment, iar videoclipul piesei este semnat de Bogdan Daragiu.

Single-ul promovează noul album al lui Horia Brenciu, material care se va avea şi de o lansare oficială, programată pentru data de 24 octombrie impreuna cu „Gazeta Sporturilor“, seara zilei lansarii fiind marcata şi de un concert marca Horia Brenciu si HB Orchestra în Beraria H.

Despre noul album şi despre colaborarea cu Delia, Horia Brenciu spune: „După succesul piesei «Fac ce-mi spune inima», n-am vrut să mă despart prea mult de aspectul cardiologic al problemei. Cu noua piesă «Inima nu vrea» doresc să reiau acestă chestiune... tetracamerală! De data asta, am o parteneră de cântec. Cu Delia mă înţeleg din priviri. «Inima nu vrea» reflectă exact relaţia noastră. Ea senzuala, eu insistent. Ea plină de surprize, eu… şi eu! Cum s-a întâmplat? Simplu… Eram la «X Factor», într-o pauză. I-am dat să asculte negativul. I-a plăcut. După ziua de filmare am invitat-o în studioul meu, am cântat, am mâncat şi am vorbit despre inimă… Restul e pe «40+». «Inima nu vrea» este al 3-lea single de pe «40+», album care va fi lansat pe 24 octombrie cu «Gazeta Sporturilor» şi va beneficia de o lansare cu prieteni, fani si evident, HB Orchestra! Cu toţii ne vom vedea la Beraria H… de la HB, normal“, a glumit Horia.

Horia Brenciu FOTO Antena 1

„Colaborarea cu Horia a fost exact cum mă aşteptam să fie: spontană, vie, plină de culoare şi presarată cu haz. La filmari eram la cadru şi m-am trezit cu el lângă mine, pe pian, aşa dintr-odată“, a dezvăluit şi Delia.

Delia Matache şi Horia Brenciu FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: