Horia Brenciu va cânta pentru prima oară la Londra, alături de HB Orchestra

Horia Brenciu va cânta pentru prima oară la Londra, alături de HB Orchestra

Horia Brenciu a lansat în septembrie piesa „De ziua ta“ şi pune la cale primul său concert de Crăciun la Sala Palatului

Pe 21 octombrie, Horia Brenciu şi HB Orchestra vor susţine pentru prima data un concert la Londra, la „The Alice“, un eveniment despre care artistul spune că „este una dintre cele mai binevenite şi aşteptate premiere!“

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Vom cânta în engleză, spaniolă, italiană,  germană, franceză, dar în special, în română! Vom cânta piesele noastre de pe cele 3 albume şi multe alte refrene celebre pentru toţi românii, pentru că ei vor constitui majoritatea spectatorilor noştri de la „The Alice“. Cea mai mare dorinţă a mea este să-i aud cântând. 2, 3, 4, 5 ore… până dimineaţă!“, spune Horia.
 
Şi pentru că orice plecare din Capitală, fie în ţară, fie în afara ei reprezintă pentru el şi o scurtă vacanţă, şi-a propus să colinde capitala Angliei împreună cu colegii lui, în lung şi în lat. Mai mult, artistul vrea să facă un cadou frumos echipei sale, dezvăluind doar o parte din plan. 
 
„La finalul şederii noastre, îmi voi duce toţi colegii din orchestră la un spectacol de musical. Când le-am spus de asta, cu toţii au fost extrem de bucuroşi. Am păstrat, totuşi, un secret: titlul spectacolului“, mărturiseşte artistul. 
 
În încheiere, el vrea să le trasmită încă de pe acum un mesaj tuturor celor care se vor afla la „The Alice“, în seara de 21 octombrie: „Cei care vor veni îmi doresc să fie conştienţi că  la concertul meu, nu vin la distracţie, ci la treabă. Vor munci cu palmele, cu picioarele, cu vocile, cu tot corpul. Dacă e premieră, bal să fie“, adaugă Horia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: