Guess Who a lansat albumul „Un Anonim Celebru“: „E un disc cu vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum şi de ştiut pe de rost la concerte“ VIDEO

Guess Who a lansat albumul „Un Anonim Celebru“: „E un disc cu vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum şi de ştiut pe de rost la concerte“ VIDEO

Guess Who revine cu al treilea album, primit foarte bine de public FOTO unanonimcelebru.ro

Guess Who revine în atenţie cu un nou album, „Un Anonim Celebru“, un material aşteptat îndelung de fani şi care a stârnit deja reacţii pozitive în mediul online. Acesta este al treilea album oficial, după „Locul Potrivit/Probe Audio“ şi „Tot Mai Sus“.

Guess Who urmează să dea detalii despre noul material vineri, de la ora 13.00, la Adevărul Live.

Cel mai nou album Guess Who, „Un Anonim Celebru“, poate fi ascultat online. Materialul a fost realizat exclusiv la Okapi Sound Studio şi conţine 14 piese, printre care şi colaborări cu Mitză, Irina Rimes, MefX, Junky, DJ Undoo, Feli, Nane, Blaga şi Tudor Chirilă. Pe partea de producţie, Guess Who a lucrat alături de Likeminded, DJ Khalil, Bekon, Phane, Mitza şi MefX, materialul fiind integral mixat şi masterizat de Grasu XXL şi Cristi Dobrică. 

Un album fără deadline, cu un vibe pozitiv 

„Un Anonim Celebru“ este un album realizat fără un deadline stabilit, pentru care s-a lucrat până la cel mai atent detaliu, împreună cu instrumentişti şi oameni cu experienţă muzicală. „«Un Anonim Celebru» este un disc cu un vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum şi de ştiut pe de rost la concerte“, spune chiar Guess Who. „Am stat mai mult pe detalii şi pe sound. Am lucrat cu mai mulţi instrumentişti, asta e diferit. Iar ca material cu siguranţă e cel mai matur“, spune tot el.

„Nu am aşteptări. Nu gândesc aşa când fac piese. Toate piesele de pe album sunt nişte stări care cred că vor avea impact asupra publicului, fiindcă au avut impact asupra mea în primul rând. Nu îmi impun un target anume pentru că nu despre asta e vorba. Important e ca lumea să asculte, să rezoneze cu ce fac şi să mă susţină. E fals să cred că pot reproduce unele momente care au funcţionat. Îmi doresc să împing limita cât mai mult“, zice Guess Who. 

Prima piesă promovată după album a fost featuring-ul cu Tudor Chirilă, pentru piesa „Prea curând“. Guess Who a lansat recent videoclipuri şi pentru piesele „P.S.“ şi „Stele“. 

Mai mult, artistul a invitat fanii să asculte noul material într-un listening party la The Urbanist, în Capitală.

Cariera lui Guess Who, într-un documentar 

Totodată, Guess Who a lansat şi un documentat, care poartă numele albumui, în care vorbeşte despre cariera lui, de la începuturi până în prezent. Documentarul a plecat din dorinţa de a face cunoscută povestea lui Guess Who şi toate cele întâmplate de-a lungul timpului. Documentarul poate să fie vizionat pe site-ul dedicat

Filmul prezintă toate momentele importante din cariera solo a lui Guess Who, începând cu primul album solo, „Probe Audio“, lansat în 2009, până la primele concerte, difuzări radio, sesiuni de studio şi chiar impasuri. În acest video puteţi asculta şi varianta live a piesei „P.S.”, extrasă de pe noul album. Documentarul a fost realizat pe parcursul a două luni de Ionuţ Marius (Good Stuff), cu materiale video din prezent, cât şi cu momente filmate de-a lungul celor opt ani de carieră solo.

Materialul „Un anonim celebru“ este disponibil în format digital şi poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound şi pe toate platformele de streaming disponibile. Albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau Get Music. În curând, discul va fi disponibil în toate magazinele de specialitate, la Cărtureşti şi în benzinării.

Guess Who a căpătat notorietate odată cu lansarea single-ului „Locul Potrivit“, o piesă cu un puternic mesaj social şi un remake al creaţiei „Noi în anul 2000“ a lui Horia Moculescu Single-urile „Manifest“ şi „Tot Mai Sus“ lansate ulterior au menţinut o linie ascendentă în ceea ce priveşte popularitatea artistului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: