FOTO Emblematica trecere de pietoni de pe Abbey Road a fost revopsită: „Izolarea din cauza coronavirusului a oferit ocazia“

FOTO Emblematica trecere de pietoni de pe Abbey Road a fost revopsită: „Izolarea din cauza coronavirusului a oferit ocazia“

Trecerea de pietoni de pe coperta volumului formaţiei The Beatles „Abbey Road“ FOTO Hepta

Cea mai cunoscută trecere de pietoni din lume, după ce a apărut pe coperta volumului formaţiei The Beatles „Abbey Road“, a fost revopsită. Izolarea cauzată de coronavirus a oferit ocazia de a reface dungile albe pe care au călcat John, Paul, Ringo şi George.

Ştiri pe aceeaşi temă

Izolarea a creat contextul ideal pentru ca emblematica trecere de pietoni de pe Abbey Road să fie revopsită după ce dungile albe au fost uzate de maşini, dar şi de milioane de turişti care vin pentru a se fotografia aşa cum apar muzicienii trupei The Beatles pe coperta albumului, scrie news.ro.

„Izolarea din cauza coronavirusului a oferit ocazia rară de a revopsi cea mai cunoscută trecere de pietoni, ilustrată de The Beatles pe coperta albumului lor «Abbey Road»“, scrie Forbes pe Twitter. 
 
În emblematica fotografie, cei patru muzicieni traversează o trecere de pietoni în faţa studiourilor de înregistrări Abbey Road, pe strada cu acelaşi nume. John Lennon este în frunte, urmat de Ringo Starr, Paul McCartney desculţ şi George Harrison. Numele formaţiei nu apare pe copertă. 
 
Trecerea de pietoni este într-o zonă protejată din 2010. 
 
 
 
Londra a profitat de izolare pentru a revopsi emblematica trecere de pietoni de pe Abbey Road FOTO Guliver/Getty Images

Zebra de pe Abbey Road se află într-o zonă protejată din 2010 FOTO Guliver/Getty Images

„Această «zebră» nu este nici un castel, nici o catedrală, dar datorită formaţiei The Beatles şi unei sesiuni foto de 10 minute într-o dimineaţă din 1969, este parte din patrimoniul nostru“, a declarat ministrul britanic al Turismului. 
 
Momentul în care trecerea de pietoni pe care a păşit formaţia The Beatles este revopsită FOTO Guliver/Getty Images

Trecerea de pietoni de pe Abbey Road a fost revopsită FOTO Guliver/Getty Images

„Abbey Road“ este ultimul album de studio al formaţiei The Beatles, apărut înainte de despărţire, chiar dacă a fost lansat înainte de „Let it be“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: