Formaţiile Sepultura şi Accept fac donaţii pentru victimele tragediei de la Colectiv

Formaţiile Sepultura şi Accept fac donaţii pentru victimele
tragediei de la Colectiv

Grupul brazilian Sepultura a donat fonduri pentru victimele din Colectiv prin intermediul Fundaţiei Estuar

Formaţiile Sepultura şi Accept, două nume sonore ale scenei heavy metal internaţionale, care vor concerta în România pe 24 noiembrie şi, respectiv, pe 14 decembrie, au anunţat că donează fonduri pentru victimele tragediei de la Clubul Colectiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Formaţia braziliană Sepultura, precum şi agenţia de impresariat a trupei au făcut deja o donaţie prin intermediul Fundaţiei Estuar, în timp de germanii de la grupul Accept au anunţat că vor trimite fonduri pentru victimele tragediei de la Colectiv în zilele care urmează.

„Atât membrii formaţiei Sepultura, cât şi agenţia lor de impresariat au trimis fonduri Fundaţiei Estuar. De asemenea, şi-a anunţat intenţia de a face o donaţie zilele ce urmează şi grupul german Accept, care va veni în România, în concert, pe 14 decembrie a.c., la Arenele Romane“, a precizat Emil Ionescu, unul dintre marii organizatori de concerte de profil, citat de ziarul „Libertatea“.

De asemenea, Emil Ionescu mai doreşte să le mulţumească celor care au cumpărat bilete pentru concertele care au fost anulate, dar nu au cerut banii înapoi, alegând să-i doneze victimelor de la Colectiv şi familiilor acestora. „Am strâns aproape 3000 de lei, prin IaBilet.ro, din contravaloarea biletelor voastre returnate la show-urile anulte, pentru care aţi ales în loc de refund, donaţie. Îi vom dona către cei de la Fundaţia Estuar. Vă mulţumim“, a scris Emil Ionescu, pe pagina sa personală de Facebook.

Emil Ionescu a mai precizat, pentru „Adevărul“, că la toate concertele organizate pe Metalhead în colaborare cu BestMusic vor exista urne special amenajate ale Fundaţiei Estuar unde se vor strânge fonduri pentru ajutorarea victimelor tragediei de la Colectiv şi pentru familiile acestora. Spectacolele susţinute de formaţiile Sepultura şi Accept, la Arenele Romane din Bucureşti, nu vor face excepţie.

Sepultura sărbătăreşte 30 de ani de carieră la Arenele Romane

Trupa braziliană Sepultura va sărbători 30 de ani de carieră printr-un concert care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti (într-un cort încălzit), pe 24 noiembrie. Trupa pregăteşte un setlist special care va conduce fanii prin toate albumele lansate din 1991 şi până în prezent.
 
Sepultura a fost înfiinţată în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. Trupa reprezintă un nume important al thrash metalului, cu influenţe de hardcore punk şi industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio în palmares, brazilienii au vândut milioane de albume în cei 30 de ani de carieră. Albume de succes precum „Arise“ (1991), „Chaos A.D.“ (1993) şi „Roots“ (1996) au intrat în cultura muzicală a oricărui iubitor al genului, iar piese precum „Roots, Bloody Roots“, „Arise“, „Refuse Resist“, „Ratamahatta“, „Territory“ şi „Attitude“ se regăsesc în playlistul oricărui fan al muzicii metal.
 

Accept prezintă show-ul „Blind Rage over Romania“.

Grupul german Accept vine în România, pe 14 noiembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, pentru a prezenta fanilor show-ul „Blind Rage over Romania“. 

Cu 14 albume la activ şi mii de concerte în toată lumea, pionieri în dezvoltarea stilurilor thrash, speed şi heavy metal, Accept vor prezenta piese de pe noul album “Blind Rage” în cadrul unui playlist foarte variat care va include şi piese de pe albumele care i-au făcut celebri precum Balls to The Wall, Metal Heart, Princess of the Dawn, Teutonic Terror sau Stalingrad.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările