Formaţia Albatros se relansează după două decenii. Cine sunt noii membri ai trupei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua componenţă a trupei Albatros
Noua componenţă a trupei Albatros

Veste bună pentru fanii trupei Albatros. Interpreţii celebrului hit fredonat de generaţii, „S-a mărit armata“, au hotărât să revină în atenţia publicului, după o pauză de mai bine de două decenii. De data aceasta, într-o altă componenţă şi cu alt stil muzical.

Albatros, prima formaţie de succes în anii de după '89, revine, după 25 de ani, spre bucuria celor care le-au fredonat hiturile. 

Nostalgia publicului pentru repertoriul timpuriu de muzică de petrecere i-a convins pe Cristian Lepădat şi pe Marian Melcescu, muzicanţii care au făcut istorie în acea perioadă, să reia spectacolele publice.

După ce şi-au schimbat componenţa de mai multe ori, noul Albatros revine în formula Alex Roşu, Raluca Denise Iurascu Alexandra Stone şi Bogdan Caragea

Din pasiune, cu talent şi îndrumare din partea părinţilor şi a specialiştilor, Alex Roşu pe care astăzi îl regăsim alături de formaţia Albatros a pendulat şi a desăvârşit in anii copilăriei cunoştinţe din domeniul sportiv practicând la nivel de performanţă rugby şi practică muzicală care astăzi ii aduce succesul. 

Activitatea alături de formaţie şi-a început-o din anul 2013 când prin participarea la audiţia desfăşurată in mediul online a fost selectat ca solist al trupei. Anii ce au urmat au confirmat pe deplin talentul şi tenacitatea ce-l caracterizează, destinul purtându-i paşii la diverse competiţii care i-au adus succesul bine meritat. Din momentul colaborării cu trupa Albatros, Alex Roşu mărturiseşte că „formaţia Albatros a devenit ce-a de a doua familie“.

Raluca Denise Iurascu a jucat rolul Anastasiei din „Narcisa Sălbatică“, serial de televiziune difuzat de Antena 1. S-a specializat în arta dramatică în cadrul UNATC Bucureşti. Cei 8 ani de studiu la pian şi  contextul familial au făcut-o să se reîntoarcă cu speranţă la prima dragoste: muzica. 

Un alt membru al formaţiei, Alexandra Stone s-a remarcat în viaţa muzicală încă din fragedă copilărie. A început activitatea muzicală cochetând cu muzica clasică, dar a abordat şi alte genuri muzicale. 

Trupa Albatros s-a întors la titulatura de bază în urmă cu câţiva ani, dar membrii săi au preferat să activeze mai mult în spaţiul privat; ei au cântat în numeroase restaurante, la nunţi şi evenimente private. 

Dar, de curând, Cristian Lepădat şi Marian Melcescu, liderii formaţiei, cred că este momentul să se întoarcă pe scenă în faţa fanilor. În noua formulă, cunoscuţii artişti sunt dispuşi să încerce mai multe genuri muzicale.

„Componenţa s-a schimbat deoarece stilul de muzică pe care îl abordam acum este diferit. Ca instrumentişti, în trupa actuală am rămas, de la începturi, eu şi Marian Melcescu. Tinerii solişti aduc un plus de profesionalism şi – credem noi – un show de excepţie. Cerinţele au crescut şi necesitatea interpretării mai multor genuri. Practic, cântăm mai ulte genuri muzicale şi reuşim să transformăm orice apariţie într-un adevărat spectacol“, a spus Cristian Lapădat. 

 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite