Fiica lui Chris Cornell, în vârstă de 13 ani, a publicat o melodie cântată împreună cu tatăl său: mesajul emoţionant al fetei VIDEO

Fiica lui Chris Cornell, în vârstă de 13 ani, a publicat o melodie cântată împreună cu tatăl său: mesajul emoţionant al fetei VIDEO

Chris Cornell a murit în mai 2017, la vârsta de 52 de ani FOTO Getty Images

Toni Cornell, fiica de 13 ani a regretatului cântăreţ Chris Cornell, a făcut publică înregistrarea unei melodii cântate în duet cu tatăl său, decedat anul trecut, alături de un mesaj înduioşător.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, de Ziua Tatălui, Toni Cornell a postat pe Instagram o înregistrare a melodiei „Nothing Compares 2 U“, spunând că îi lipseşte în fiecare zi afecţiunea tatălui ei. Videoclipul conţine o fotografie alb negru care o înfăţişează pe Toni bebeluş, în braţele tatăl său.
 
„Tati, te iubesc şi mi-e foarte dor de tine. Ai fost cel mai bun tată pe care l-ar putea avea cineva. Relaţia noastră a fost foarte specială, iar tu m-ai susţinut mereu. M-ai încurajat când mi-a fost teamă. Ai crezut în mine când eu nu credeam. Îmi lipseşte dragostea ta în fiecare zi. Înregistrarea acestui cântec alături de tine a fost o experienţă specială şi minunată pe care mi-aş dori să o pot repeta de 100 de ori şi ştiu că şi tu ţi-ai dori acest lucru. Nimeni nu se compară cu tine. Tony“, a scris fiica artistului.
 
 
Chris Cornell a fost găsit decedat pe 18 mai 2017, după un concert susţinut în Detroit. Artistul avea 52 de ani, iar moartea sa a fost considerată sinucidere.
 
Cornell, care a lăsat în urmă trei copii (Lillian, Toni şi Christopher), a fost una dintre vocile importante ale scenei muzicale grunge din anii ‘90, stil lansat în Seattle şi în care se încadrează trupe precum Nirvana, Pearl Jam sau Alice In Chains.
 
Formaţia Soundgarden a fost formată în 1984. În 2001, Cornell s-a alăturat trupei Audioslave, din care mai făceau parte foştii componenţi ai trupei Rage Against The Machine, Tom Morello, Brad Wilk şi Tim Commerford. 
 
Chris Cornell, alături de fiica sa Toni, la Festivalul de Film de la Toronto, în 2016 FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările