Fiica de 10 ani a unor medici români care au emigrat, trimisă direct în finala „Suedezii au talent“. Vedetele din juriu, în lacrimi după momentul fabulos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eva a impresionat juriul până la lacrimi
Eva a impresionat juriul până la lacrimi

Eva, fiica în vârstă de 10 ani a unor medici români care au emigrat, a impresionat juriul emisiunii „Suedezii au talent“, iar una dintre vedete a fost emoţionată până la lacrimi şi a apăsat butonul auriu, care a trimis-o pe copilă direct în finala show-ului.

Eva a impresionat juriul şi publicul talent show-ului „Suedezii au talent“ cu vocea ei incredibilă. Copila de 10 ani a interpretat piesa „Never Enough“, de la Loren Allred, şi a ridicat sala în picioare. 

Mai mult, Bianca, una dintre membrele juriului care a avut lacrimi în ochi pe parcursul momentului, a apăsat „golden buzz“, ceea ce înseamnă că fata ajunge direct în finală. Momentul de excepţie a fost publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucureşti.

Aceeaşi sursă arată că părinţii copilei, Raluca şi Sorin, locuiesc în Suedia, ambii fiind medici. Raluca a fost rezident cardiolog la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar în prezent conduce o unitate de cardiologie în cadrul Spitalului Universitar Skåne, în timp ce soţul ei este medic ortoped la Spitalul Kristianstad. 

   

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite