Festivalul Electric Castle 2020 a fost anulat. Anunţul organizatorilor

Festivalul Electric Castle 2020 a fost anulat. Anunţul organizatorilor

FOTO Electric Castle

Festivalul Electric Castle a fost oficial amânat pentru anul viitor, ediţia de anul acesta fiind anulată din cauza pandemiei. Şi organizatorii Summer Well au anunţat anularea ediţiei din 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ediţia 2020 a festivalului de muzică Electric Castle ce are loc la Bonţida, lângă Cluj-Napoca, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie anul viitor, anunţă organizatorii.

Evenimentul fusese iniţial programat în perioada 15-17 iulie, la Castelul Banffy, dar a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Biletele rămân valabile pentru ediţia din 2021. 

De asemenea, festivalurile Untold 2020 şi Neversea 2020 au fost anulate 

„În toate experienţele create, sănătatea şi siguranţa publicului au fost prioritare. Am muncit în acest spirit şi în ultimele 11 luni, pregătind cea de-a 8-a ediţie. Din păcate, cu o lună şi jumătate înainte de momentul în care aceasta ar fi trebuit să debuteze, nu există niciun scenariu în care noi le-am putea asigura aşa cum ne-am dori. Urmând direcţia stabilită de toate marile evenimente din lume şi deciziile autorităţilor din majoritatea statelor europene, pe care anticipăm că şi autorităţile române le vor implementa, în curând, anunţăm oficial că ediţia a 8-a a Electric Castle se amână pentru perioada 14 – 18 iulie 2021. 
 
Este o decizie foarte dificilă şi suntem conştienţi de dezamăgirea şi tristeţea pe care le simt nu doar fanii noştri ci şi toţi cei care, an de an, fac posibilă fiecare ediţie a festivalului. De la echipe de producţie, tehnicieni, artişti, arhitecţi, comercianţi, comunitatea locală şi voluntari,  mii de oameni vor simţi efectele acestei decizii.
 
Ne mobilizăm acum pentru a ne reorganiza pe noile coordonate de timp anunţate, primul pas fiind reconfirmarea artiştilor ce ar fi trebuit să fie prezenţi, în această vară, pe domeniul Banffy. Toate biletele achiziţionate pentru ediţia a 8-a rămân valabile, noi detalii şi opţiuni urmând a fi anunţate în următoarele zile.
 
Mulţumim tuturor celor care ne oferă sprijinul lor şi îi asigurăm de solidaritatea noastră pe toţi colegii noştri din industria de evenimente afectaţi de situaţia actuală. Împreună mergem mai departe!“, se arată în comunicatul remis „Adevărul“. 
 

Şi Summer Well 2020 a fost anulat 

 
Şi organizatorii Summer Well au anuntat, marţi dimineaţă, pe Facebook, că festivalul a fost amânat pentru anul viitor, mai exact pentru 14-15 august 2021, iar celebrul picnic de noapte va avea loc pe 13 august. 
 
Organizatorii au anunţat că toate biletele achiziţionate anul acesta vor fi valabile anul viitor şi că în curând vor anunţa variantele pentru cei care nu vor putea participa anul viitor.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: