Fergie a pozat nud pentru a-şi promova noul album FOTO

Fergie a pozat nud pentru a-şi promova noul album FOTO

Fergie a lansat deja patru piese de pe următorul album FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Fergie, în vârstă de 42 de ani, îşi promovează noul album prin intermediul unor fotografii îndrăzneţe, într-una apărând nud.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aproape 11 ani de la lansarea albumului solo de debut, „The Dutchess“, Fergie revine cu un nou material discografic, „Double Dutchess“, ce va fi lansat în luna septembrie, după o amânare de un an.

În ultimele săptămâni, cântăreaţa şi-a promovat intens noul proiect muzical prin intermediul unor imagini provocatoare, culminând cu una alb-negru în care apare complet dezbrăcată, purtând doar o pereche de pantofi stiletto.

 

 

Fergie trebuia să-şi lanseze al doilea album anul trecut, însă a precizat că a amânat momentul din cauza lipsei de timp. Totuşi, artista a lansat până acum patru single-uri noi – „L.A. Love (La La)“, „Hungry“, „M.I.L.F. $“ şi „Life Goes On“.

Artista, care şi anul trecut a ales aceeaşi manieră îndrăzneaţă pentru a-şi promova proiectul, a precizat că noul album este unul autobiografic şi va fi un amestec de pop, hip-hop şi reggae.

Fergie, pe numele real Stacy Ann Duhamel, s-a dedicat în ultimii trei ani creşterii băieţelului pe care îl are cu soţul ei, actorul american Josh Duhamel, în vârstă de 44 de ani. Cei doi artişti s-au căsătorit în 2009, după cinci ani de relaţie. 
 
În 2006, Fergie şi-a lansat primul album solo, două dintre piese – „London Bridge“ şi „Big Girls Don't Cry“ – ajungând pe primul loc în topul Billboard Hot 100.
 
   
The Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a obţinut şase premii Grammy, iar albumele formaţiei s-au vândut în peste 56 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în septembrie 2007.
citeste totul despre: