Feli a lansat varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018 VIDEO

Feli a lansat varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018 VIDEO

Feli a lansat piesa „Royalty“, varianta în limba engleză a piesei „Bună de iubit“ FOTO

Feli a lansat varianta în limba engleză a piesei care se află în finala Eurovision România 2018, care va avea loc duminică în Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În finala Eurovision România 2018, ce va avea loc duminică, 25 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, Feli va interpreta varianta în limba engleză a piesei sale „Bună de iubit“. 

Denumită „Royalty“, piesa va putea fi votată pentru a reprezenta România la Eurovision 2018, de la Lisabona, în perioada 8-12 mai.
 
„Eu cred că noi, femeile, ne oglindim una în cealaltă, că avem foarte multe lucruri în comun, indiferent de colţul de lume în care ne aflăm. Toate avem nevoie din când în când de ceva care să ne aducă aminte că suntem importante, că trebuie să ne iubim şi să ne respectăm un pic mai mult. «Bună de iubit» poartă acest mesaj universal şi mi-am dorit ca el să ajungă la cât mai multe femei din lumea aceasta“, a motivat Feli decizia de a-şi traduce piesa în limba engleză. 
 
 
 
Artist şi songwriter HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. A ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România cu single-ul de debut „Cine te crezi?“, piesă care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a două oară la MTV EMA, de dată această cu single-ul „Creioane colorate“. Vocea să a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce aceasta a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme“.
 
În 2017, Feli a avut un succes extraordinar cu două dintre single-urile sale - „Timpul“, care a rămas în top 10 radio şi TV pentru cinci luni consecutive, şi „Acasă“, care a fost numărul 1 timp de patru săptămâni. În plus, artista şi-a prezentat şi albumul de debut – „Eu sunt Feli“. La începutul anului 2018, ea a lansat alături de Smiley un duet pentru piesă „Vals“, colaborare care i-a adus artistei multe reacţii pozitive.
 
citeste totul despre: