Extrase din discursul Gretei Thunberg la ONU, remixate de un DJ celebru VIDEO

Extrase din discursul Gretei Thunberg la ONU, remixate de un DJ celebru VIDEO

Greta Thunberg FOTO EPA-EFE

Celebrul DJ britanic Fatboy Slim a remixat extrase din discursul Gretei Thunberg la ONU, cea care luptă împotriva crizei climatice.

DJ-ul Fatboy Slim, în vârstă de 56 de ani, a remixat,  într-un show pe care l-a susţinut la Gateshead în weekend, pe melodia „Right here, Right Now“, extrase din discursul Gretei Thunberg la ONU, potrivit publicaţiei The Guardian, citată de News.ro.
 
Fatboy Slim a început remixul cu vocea Gretei, care le transmitea mesajele sale liderilor lumii, combinată cu melodia lui.
 
„Oamenii mor. Toate ecosistemele sunt în colaps. Ne aflăm la începutul extincţiei în masă. Şi voi vorbiţi doar despre bani“, sunt cuvintele tinerei în vârstă de 16 ani pe care DJ-ul le-a adus în atenţia publicului.
Expresia „right here, right now“, folosită de Greta, este auzită pe parcursul întregului cântec. 
 
Iniţial, muzicianul David Scott de la The Kiffness a publicat în septembrie pe reţelele sociale cuvintele Gretei folosind imagini cu gheţari care se prăbuşesc. 
 
Fatboy Slim, al cărui nume real este Norman Cook, a distribuit videoclipul pe Facebook. iar acum a integrat discursul tinerei în show live, vineri, 4 octombrie.
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: