Julio Iglesias Jr., la Adevărul Live: „Mi-ar plăcea să vin la mare şi să mă distrez“

EXCLUSIV Julio Iglesias Jr. a fost în studioul Adevărul Live 

Fiul celebrului interpret Julio Iglesias se află în România şi va susţine alături de tatăl său un concert la Cluj, pe 22 mai, şi pe 2 iulie la Bucureşti. Până atunci însă, Julio Iglesias Jr. a oferit un interviu în direct şi în exclusivitate la Adevărul Live unde a povestit ce planuri de viitor are şi cum percepe România.

Cele mai importante declaraţii:

 
Adevărul“: Care sunt primele tale impresii despre România?

Julio Iglesias Jr.: De fapt m-am aflat în România de cel puţin cinci ori. Altă dată am fost aici pentru a face nişte evenimente de promovare, în 2006, am revenit acum doi ani pentru un show TV, iar acum sunt aici pentru concertele tatălui meu.

Este greu să lucrezi cu marele Julio Iglesias?

Este foarte distractiv să lucrez cu tatăl meu. Este un mare artist, faptul că putem pleca în turneu este o experienţă extraordinară. Este prima dată când plec în turneu cu tata, acum trei ani am mai cântat un singur cântec într-un concert de-al lui.

Spune-ne mai multe detalii despre turneul din România.

Voi cânta muzica mea proprie pe care am compus-o în ultimii ani, voi cânta şi ceva coveruri, cântece pe care lumea le-a auzit. Probabil că voi avea un duet cu tata, dar ne vom întâlni curând să stabilim.

Cât de greu este să porţi numele de Iglesias? Este o povară sau un ajutor?

Nu este greu şi nici de ajutor, am crescut într-o familie în care muzica e o parte a vieţii. Eu iubesc să fac asta.

Am citit într-un interviu că nu cântai acasă când erai copil.

Este amuzant, dar să trăieşti în Statele Unite ale Americii e diferit. L-am întâlnit pe Michael Jackson la noi în casă, pe lângă alţi mari artişti. Dar nu cântam în casă. Eram prea mic să ştiu ce voi face când voi fi mare. Doar eu şi fratele meu cântăm. Surorile mele nu se ocupă de muzică. Probabil că tata îşi dorea să fim doctori sau avocaţi. Am crescut văzându-l pe tata cum avea succes, iar asta ne-a determinat să intrăm în muzică.

FOTO Eduard Enea

„Avem o altfel de familie, suntem împărţiţi în toate colţurile lumii“

Care este relaţia ta cu Enrique, fratele tău? Ştiu că nu a putut ajunge la nunta ta.

Petrecem mult timp împreună, facem sport împreună. Nunta mea a fost spontană, a fost o decize de la o zi la alta. Enrique era într-un turneu, dar asta nu a contat. Avem o altfel de familie, suntem împărţiţi în toate colţurile lumii. Soţia mea este un fotomodel care călătoreşte în întreaga lume. Ne place să petrecem timpul împreună, suntem un cuplu de zece ani. Ne-am întâlnit într-un restaurant la Miami şi de atunci am stabilit o legătură puternică. Este o fată cool, e spontană şi minunată.

Mărturiseai că nu te gândeşti la copii în acest moment.

La vârsta mea încă nu mă gândesc un copil, iar soţia mea simte la fel. Cred că viaţa e aberantă fără copii. Tata este o legendă, în schimb. Este un campion, este un Don Juan. Are carismă, iar oamenii se simt bine în compania lui. Nu mă înţelege greşit, am avut şi eu partea mea de femei. Am 42 de ani, mi-am trăit viaţa, am trăit clipa, acum mă bucur de ceea ce fac.

Cum te-ai cunoscut cu ceilalţi membri ai grupului Latino Lovers?

Ne-am cunoscut în Franţa, este un proiect minunat, ne distrăm foarte mult şi încă ajungem să concertăm. Atunci când ne întâlnim susţinem concertele, e un timp minunat împreună.

Încă te consideri actor?

Sunt un entertainer, îmi place să cânt, să apar în filme, îmi place să fac orice.

Ai jucat şi rolul tatălui tău într-un serial TV.

Nu este uşor să îţi imiţi tatăl într-un show de televiziune, a fost intimidant, dar a ieşit bine. Lui i-a plăcut şi i s-a părut amuzant. Nu este invidios pe succesul meu. Atâta timp cât i s-a părut amuzant e în regulă.

Plănuiţi să realizaţi una album sau un concert în formula de trei?

Cred că ar fi o idee minunată ca noi trei să facem un concert sau un album împreună. Noi trei avem voci şi caractere diferite, ar ieşi un produs bun. Enrique cântă un alt gen, dar trebuie să găsim piesa potrivită pentru toţi.

Ce îţi place cel mai mult în România?

Am fost deja aici de patru sau cinci ori. Oamenii sunt amabili, mă distrez deşi vin doar pentru muncă. Mi-ar plăcea să vin la mare şi să mă distrez. L-am rugat pe tatăl meu să facem două concerte în România, să ne bucurăm de oameni şi de ambianţă. Tatălui meu îi place foarte mult România.

Ce planuri de viitor ai?

Primul concert va fi în Cluj, apoi la Bucureşti şi de acolo mergem la Lisabona, în Franţa, Marea Britanie. Ne bucurăm de moment. Am propuneri diferite, e posibil să merg în Canada să joc într-un musical. Îmi place ceea ce fac, vreau să îmi înregistrez noul album. Îmi place cel mai bun să fiu pe scenă, atunci mă simt cel mai bine.

Tata tău ţi-a fost un model?

Sunt foarte mulţi oameni pe care îi admir, îmi plac multe genuri muzicale. De asemenea, fratele meu este uimitor.


 
Născut în Spania, a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel şi de fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani şi este căsătorit cu Charlise Verhaert, un personaj cunoscut din lumea modelling-ului.
 
Preocuparea lui Julio Iglesias Jr. pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, dar în acelaşi timp s-a remarcat ca model şi actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat „Under My Eyes“, Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii. Popularitatea sa a crescut fabulos odată cu recitalurile susţinute în deschiderea concertelor starului internaţional CHER din cadrul turneului naţional „27-city stadium tour“. Succesul muzical i-a adus totodată numeroase premii şi distincţii. A fost declarat „Cel mai bun artist“  în cadrul premiilor FAMA.
 
A prezentat creaţii semnate de Versace, Tommy Hilfiger şi GAP , a avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenţi, difuzat de postul NBC, „Out of the blue“. De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinaţii din America Latină şi America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.
 
 Julio Iglesias Jr, alături de tatăl său FOTO Arhivă
 
Colaborează cu cele mai mari staruri din Rusia, cum ar fi Igor Nikolaev şi Kristina Orbakaite. Melodia lui, „Nothing Else“, este şi coloana sonoră afilmului „Music Of Tht Heart“, producţie în care a avut un rol semnificativ. În prezent, Julio Iglesias Jr. colaborează ca solist cu trupa Latino Lovers, alături de care a lansat un album de succes internaţional.
 
Julio şi Julio Iglesias jr. vor susţine două concerte în România, pe 22 mai la Cluj şi pe 2 iulie la Bucureşti, la Sala Palatului.
 
Spectatorii români vor putea asista la o premieră, un moment emoţionant şi în acelaşi timp istoric, căci Julio Iglesias va concerta pe aceeaşi scenă alături de fiul său, Julio Iglesias Jr. Concertele de la Bucureşti şi Cluj vor fi deschise de artistul care a moştenit talentul muzical al tatălui său. Starul latin a declarat în nenumărate rânduri că este mândru de fiul său, Julio Iglesias Jr.. Are toate calităţile unui mare artist şi simte că îi va urma parcursul artistic cu succes.
 

Julio Iglesias Jr FOTO Eduard Enea 

Imagini din aceeasi galerie
  • Julio Iglesias Jr FOTO Eduard Enea 
  • Julio Iglesias Jr FOTO Eduard Enea 
  • Julio Iglesias Jr FOTO Eduard Enea 
  • Julio Iglesias Jr FOTO Eduard Enea 
  • Julio Iglesias Jr FOTO Eduard Enea 
  • Julio Iglesias Jr FOTO Eduard Enea 
  • Julio Iglesias Jr FOTO Eduard Enea 
  • Julio Iglesias Jr FOTO Eduard Enea 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările