EXCLUSIV Ce au discutat Spike şi Adrian Minune înainte de a urca pe scena Red Bull Soundclash 2022

EXCLUSIV Ce au discutat Spike şi Adrian Minune înainte de a urca pe scena Red Bull Soundclash 2022

Sursă photo: Pavel Popescu

Spike a câştigat, pe 13 mai, Red Bull Soundclash 2022 contra Irinei Rimes. Asul din mâneca lui Spike a fost Adrian Copilul Minune, ce a fost adus pe scena la proba finală de Wild Card, imediat după ce Spike a cântat celebra piesă „Manele”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aţi văzut ce mult s-a bucurat lumea? Şi noi ne-am bucurat că am câştigat competiţia. Atât lui Adrian, cât şi băieţilor mei din trupă le mulţumesc din suflet pentru tot efortul depus, iar publicul a fost de nota 10. Mulţu pupi iubi!”, a declarat Spike

Emoţiile pe care i le-a dat wild cardul lui Spike Irinei în momentul în care a urcat pe scenă, nu au fost unicate. Prezenţa lui Adrian Copilul Minune nu a fost sigură, iar manelistul i-a ţinut pe rapperi cu sufletul la gură până pe 12 mai seara, adică la mai puţin de 24 de ore până la momentul artistic plănuit de Spike & co.

„Adrian ne-a dat şi nouă cele mai mari emoţii din lume. Noi am discutat că facem acest moment, dar cu ceva timp înainte, iar acum se apropia ziua cea mare, noi eram în pline repetiţii şi nu mai reuşeam să dăm de el. Gândiţi-vă că am reuşit să-i confirmăm prezenţa 100% joi noaptea! Iar noi în mai puţin de 12 ore trebuia să fim la soundcheck. Cu toate astea, omul a venit şi a rupt gura târgului. Jos pălăria!”, a mai susţinut rapperul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spike (@lumea_lui_paul)

Până în acest moment doar rapperii au câştigat Red Bull Sound Clash, fie că a fost Grasu XXL vs Loredana sau CTC vs Carla’s Dreams. Deci era foarte posibil ca Spike să fie câştigător oricum, fiind foarte vizibilă iubirea publicului român pentru hip-hop. Adrian Copilul Minune a fost cireaşa de pe tort, după un show de zile mari făcut de Spike, DJ Grewu, Andrei Ilie (tobe), Adrian Toea (chitară bass), Emanuel Masson (chitară) şi Radu Teodorescu (clapă).

Spike, pe numele său real Paul Mărăcine, a fost mereu un artist care a crescut şi evoluat natural în industria rap românească, unde are o experienţă de 16 ani. Este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi de la noi, producător şi regizor. Are 4 albume la activ, „Relaţii cu publicul”, „Rămânem prieteni”, „Lumea lui Paul” şi „Propaganda”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările