EXCLUSIV Cum a ajuns Nicolae Guţă să dea dedicaţii pentru PSD. Impresarul manelistului: „Este un artist care cântă pentru toată lumea“

EXCLUSIV Cum a ajuns Nicolae Guţă să dea dedicaţii pentru PSD. Impresarul manelistului: „Este un artist care cântă pentru toată lumea“

Liviu Dragnea, în umbra lui Nicolae Guţă

Managerul lui Nicolae Guţă a lămurit pentru „Adevărul“ cum a ajuns manelistul să facă o dedicaţie „celui mai tare partid din România – PSD“, gest pentru care cântăreţul a fost aspru criticat chiar de fanii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Nicolae Laurian Notariu, impresarul cântăreţului de manele, a precizat pentru „Adevărul“ că Nicolae Guţă este un artist care cântă pentru toată lumea, însă nu obligă pe nimeni să voteze cu un partid anume. 
 
În plus, impresarul a lămurit şi cum a ajuns Guţă să facă această dedicaţie. Deşi în dreptul clipului scrie că este realizat „la comanda PSD“, iar Codrin Ştefănescu neagă acest lucru, impresarul lui Guţă a clarificat faptul că manelistul nu a fost contactat de niciun reprezentant al social-democraţilor, ci a decis să facă maneaua la solicitarea unui prieten, simpatizant PSD. 
 
„Trebuie să înţelegeţi că Nicolae Guţă este un artist care cântă pentru toată lumea, din asta trăieşte, din asta îşi întreţine familia, atâta tot. Nu obligă pe nimeni să voteze cu cineva, el cântă pentru toată lumea. Nu a făcut-o din proprie iniţiativă, au fost nişte discuţii cu un prieten, care e simpatizant PSD, dar nu e membru PSD. Nu a venit niciodată PSD la el să-i facă melodie. Guţă nu ţine partea niciunui partid, nu are nicio legătură cu vreun partid, e un artist care cântă pentru toată lumea. Nicolae Guţă e un simplu lăutar, nu cred că e o problemă că a făcut această melodie, dar fiecare are dreptul la o părere“, a declarat pentru „Adevărul“ impresarul lui Guţă. 
 
 
Nicolae Guţă „Magnificul“ a lansat maneaua „Victorie PSD“ prin care îndeamnă românii să-l voteze pe Liviu Dragnea şi PSD. În clipul realizat de cântăreţul de manele apar imagini cu un steag ce pare a fi al Rusiei, dar şi o secvenţă în care apare un avion al Aeroflot, operatorul aerian naţional al Federaţiei Ruse.
 
Maneaua electorală conţine versuri precum: „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii (…) Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă/ Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri/ Noi suntem aşii puterii şi noi vrem binele ţării“. Vine apoi refrenul: „Hai, române, hai la urnă/ Dacă vrei viaţa mai bună/ Votează cu-ncredere/ Liviu Dragnea – PSD“.
 
Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a precizat că maneaua nu a fost plătită de PSD, însă s-a declarat încântat de dedicaţie. 

De altfel, o manea electorală a apărut şi în 2009, în perioada alegerilor prezidenţiale. Melodia interpretată de Nicolae Guţă şi Roxana Prinţesa Ardealului s-a numit „Băsescu preşedinte“. 
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: