Eurovision 2021. Roxen a ajuns la Rotterdam. Prima zi de repetiţii, în imagini

Eurovision 2021. Roxen a ajuns la Rotterdam. Prima zi de repetiţii, în imagini

A început numărătoarea inversă până la marea finală Eurovision, din 22 mai. Roxen, reprezentanta ţării noastre, a ajuns sâmbătă la Rotterdam, în Olanda, şi se pregăteşte pentru semifinala din 18 mai. Tot azi a fost şi prima zi de repetiţii, iar pe scena de la Ahoy Arena au urcat 6 ţări.

Sâmbătă, 8 mai, a început oficial activitatea la Eurovision 2021, odată cu primele repetiţii. Pe scena Ahoy Arena au urcat concurenţii din Lituania, Slovenia, Suedia, Macedonia, Rusia şi Irlanda, iar organizatorii au lansat şi un live blog, pe site-ul oficial, unde pot fi urmărite, în timp real, ştiri, imagini şi videoclipuri.

Tânăra Roxen, care va reprezenta România cu piesa "Amnesia", a decolat spre Rotterdam cu entuziasm şi a marcat momentul pe Instagram: "Leeeets goooo!" (n.r. "să mergem"), a scris ea. Solista, pe numele ei adevărat Larisa Roxana Giurgiu (21 de ani), a fost toată numai un zâmbet, când a aterizat la Rotterdam: "În sfârşit, aici! Sunt foarte încântată", a spus ea pe Instastory.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările