Eurovision 2019: Ce spun străinii despre reprezentanta României după a doua repetiţie oficială de la Tel Aviv VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ester Peony a urcat vineri, 10 mai, pe scena Eurovision de la Tel Aviv, pentru cea de-a doua repetiţie oficială. Artista a apărut cu vestimentaţia complet accesorizată şi purtând pe mână machiajul care simbolizează mesajul piesei, trademark-ul proiectului „On a Sunday“.

„Am urmărit cu atenţie înregistrarea de la prima sesiune de repetiţii, pentru a-mi îmbunătăţi apariţia scenică. Astăzi, am urcat pe scenă cu ţinuta completă, inclusiv accesoriile, aşa cum voi intra şi în concurs, pe 16 mai. Am adăugat şi machiajul pe mână şi accesoriile care aduc detaliul de culoare, creând un contrast important pentru a-mi pune personajul în valoare“, a declarat reprezentanta României.

Semifinalele şi finala Eurovision, din 14 şi 16, respectiv 18 mai, vor putea fi urmărite pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

Ester Peony, reprezentanta României la ediţia din acest an cu piesa „On a Sunday“ va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

Ester şi echipa au trecut, vineri, prin cea de-a doua experienţă pe scena de la Expo Tel Aviv, după trei zile în care producătorii evenimentului au pus în aplicare indicaţiile primite în urma primei repetiţii.

 „Show-ul României este chiar mai bun faţă de prima repetiţie, fiind realizate modificările solicitate de delegaţia noastră - reglaje de lumini şi corecţii privind decupajul“, a declarat Smaranda Vornicu-Shalit la finalul şedinţei tehnice din Viewing Room. 

Ester Peony a stârnit numeroase reacţii pozitive din partea fanilor străini, după cea de-a doua repetiţie oficială. 

„România este subestimată anul acesta şi nu înţeleg de ce. O voce grozavă şi o punere în scenă foarte cool. Mult noroc, Ester, din Grecia“, a scris o persoană în secţiunea de comentarii. 

„Cea mai bună piesă a României de până acum“, a scris o altă persoană. 

„Grafica este foarte bună, iar Ester stăpâneşte foarte bine scena“, a fost un alt comentariu. 

„Bine ai revenit, România, în marea finală!“ a transmis o altă persoană. 

„Iubesc acest cântec, iar Ester este foarte frumoasă! Mult noroc, România, din Italia!“, a fost un alt mesaj. 

„Grozavă interpretare. N-aş fi surprins dacă ar prinde top 15 în marea finală“. 

„Vocea ei este foarte bună, iar show-ul pus în scenă este foarte creativ. Devine preferata mea“, a fost un alt mesaj. 

„România este o mare surpriză pentru mine! Salutări din Ungaria!“, a scris o altă persoană. 

„Felicitări, România! 12 puncte din partea Franţei“, a scris un alt fan. 

„Este un cântec modern, cu influenţe pop, şi cu o notă melancolică. Îl ador!“, a scris o altă persoană. 

„Ester a depăşit primele emoţii şi se integrează perfect în atmosfera gândită de regizorul Petre Năstase. Momentul nostru arată aproape aşa cum ne dorim şi suntem foarte motivaţi înainte de ultima repetiţie generală din 15 mai, cea în care juriul va acorda punctajele pentru concurenţi“, a adăugat şefa delegaţiei României. 

Între cele două repetiţii oficiale, Ester Peony şi ceilalţi artişti care o vor însoţi pe scenă au exersat fiecare element de coregrafie într-un studio din Tel Aviv, pentru a rămâne conectaţi la atmosfera show-ului.

 Pe 8 mai, Ziua Memorială, când israelienii îşi comemorează eroii, artiştii au vizitat oraşul şi au profitat din plin de soare pe celebra plajă de la Marea Mediterana. A urmat o nouă zi importantă în calendarul local, cea care marchează independenţa statului Israel, când artiştii s-au relaxat într-o croazieră oferită de organizatori delegaţiilor prezente la Eurovision, pe coasta oraşului Tel Aviv.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite