Câştigătorul Eurovision România 2018: Trupa The Humans va reprezenta România la Lisabona VIDEO

Câştigătorul Eurovision România 2018: Trupa The Humans va reprezenta România la Lisabona VIDEO

The Humans a câştigat finala Eurovision România 2018 FOTO Octav Ganea/Inquam Photos

Trupa The Humans este câştigătoarea Eurovision România 2018, publicul votând-o pentru a ne reprezenta ţara în concursul internaţional, care se va desfăşura în Lisabona în luna mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupa The Humans, compusă din Cristina Caramarcu (voce), Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară) şi Adrian Tănase (voce), s-a aflat pe primul loc în preferinţele publicului, cu 3277 de voturi. Piesa „Goodbye“, care se va auzi pe scena de la Lisabona, este compusă de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei.

Clasamentul complet al finalei Eurovision România 2018

„Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au votat. Într-un an de zile, am făcut atât de multe lucruri frumoase şi iată că am câştigat finala Eurovision România 2018. Această formaţia abia împlineşte un an. E o bucurie, o certitudine, acum, la aniversarea unui an de când am format această trupă. Mulţumim pentru vot şi pentru încredere“, au declarat membrii trupei pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti.

„Aproape că nu ne vine să credem. Ne-am dorit foarte mult, dar până nu ajungi să-ţi auzi numele, nu crezi. Acum am prins încredere, o să mergem la Lisabona şi o să câştigăm Eurovisionul de la Lisabona“, a spus solista trupei la conferinţa de presă de după concurs. 

„Mulţumim din suflet! Nu avem şi nu ne găsim cuvintele în momentul acesta prin care să ne exprimăm bucuria şi mulţumirile pentru susţinerea pe care am simţit-o! Am primit cel mai frumos cadou! Acum un an am plecat încrezători în călătoria numită The Humans, iar în acest moment avem confirmarea că am pornit pe drumul cel mai bun“, au mai transmis ulterior membrii trupei.  

Pe locul al doilea în finala Eurovision România 2018 s-au clasat Alexia & Matei cu piesa „Walking On Water“, care a obţinut 3114 voturi, urmaţi de Feli, cu „Bună de iubit“, melodie care a înregistrat 2862 de voturi. 

În finala Eurovision România 2018 telespectatorii au cunoscut şi reprezentantul Moldovei la Eurovision, trupa DoReDos, care a interpretat, în premieră, melodia „My Lucky Day“, care va reprezenta ţara vecină pe scena din capitala Portugaliei.
 
 
Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai. România face parte dintre cele 18 ţări care vor concura în cea de-a doua semifinală a competiţiei Eurovision 2018, în prima semifinală fiind înscrise 19 candidate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: