Eurovision 2016: Imagini din culisele pregătirilor echipei româneşti pentru show-ul de la Stockholm VIDEO

Eurovision 2016: Imagini din culisele pregătirilor echipei româneşti pentru show-ul de la Stockholm VIDEO

Ovidiu Anton a câştigat detaşat finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2016, aceasta fiind cea de-a cincea încercare a artistului de a reprezenta România FOTO Eduard Enea/Adevărul

Organizatorii Eurovision 2016 au trimis o echipă de filmare la Bucureşti pentru a realiza videoclipul de prezentare (postcardul) al României pentru concurs.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa Eurovision România şi Ovidiu Anton au pus la punct ultimele detalii pentru scenariul şi locaţiile filmărilor, într-o şedinţă care a avut loc la sediul Televiziunii Române. 
 
Imaginile vor fi difuzate pentru prezentarea lui Ovidiu Anton la Eurovision 2016 şi vor oglindi omul din spatele artistului. În filmarea de mai jos puteţi urmări imagini de la întâlnirea echipei Eurovision România de la sediul TVR. 
 
Rockerul Ovidu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016 cu piesa „Moment of Silence“, care are un mesaj ce „îndeamnă la trezire, la demnitate, la unitate“, după cum a mărturisit artistul. 
 
În perioada următoare, Ovidiu va interpreta melodia câştigătoare la mai multe evenimente ce vor avea loc la Londra, Amsterdam şi Bruxelles şi au ca scop promovarea concurenţilor înainte de debutul concursului muzical european.
 

eurovision 2016Imagine de la filmări FOTO Ovidiu Anton

eurovision 2016Imagine de la filmări FOTO TVR

Ediţia din acest an a concursului Eurovision va avea lor la Stockholm, capitala Suediei, al cărei reprezentant, Måns Zelmerlöw, a câştigat ediţia de anul trecut cu piesa „Heroes“. Cea de-a 61-a ediţie a competiţiei va avea loc pe data de 14 mai, având semifinalele pe 10 şi 12 mai.

La Eurovision 2016 participă 43 de ţări, dintre care 18 concurează în prima semifinală, cea din 10 mai, iar 19 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, pe 12 mai. Potrivit tragerilor la sorţi pentru stabilirea ordinii ţărilor participante la Eurovision 2016, reprezentantul României, Ovidiu Anton, va urca pe scenă în cea de-a doua jumătate din a doua semifinală a concursului.
 
În prima semifinală vor intra următoarele ţări: Armenia, Austria, Azerbaidjan, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Malta, Republica Moldova, Muntenegru, Rusia, San Marino şi Olanda. Puteţi asculta aici toate piesele concurente în prima semifinală. 
 
În a doua semifinală vor intra: Albania, Australia, Belarus, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Macedonia, Georgia, Irlanda, Israel, Letonia, Lituania, Norvegia, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Elveţia şi Ucraina. Ordinea exactă de intrare în concurs, în cele două semnifinale, va fi stabilită în curând de către organizatorii evenimentului. Puteţi asculta aici toate piesele concurente în a doua semifinală. 
 
În finala de pe 14 mai sunt calificate direct Suedia, statul ce a câştigat trofeul în 2015, şi cele cinci mari state finanţatoare ale concursului: Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie. Puteţi asculta aici piesele calificate direct în finală.  
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările