Eurovision 2015. Mihai Trăistariu comentează prima semifinală: „Show-ul României nu m-a dat pe spate.“ Ce spune artistul despre eşecul Moldovei

Eurovision 2015. Mihai Trăistariu comentează prima semifinală: „Show-ul României nu m-a dat pe spate.“ Ce spune artistul despre eşecul Moldovei

Mihai Trăistariu a reprezentat România la Eurovision 2006, obţinând una dintre cele mai bune clasări FOTO Adevărul

Eurovision 2015. Mihai Trăistariu, reprezentant al României la Eurovision 2006, a comentat prestaţia trupei Voltaj, care a reuşit să-şi asigure un loc în finala Eurovision 2015, fiind de părere că a cântat „fără greşeală“, dar show-ul a fost banal.  De asemenea, artistul a considerat nedreaptă eliminarea Moldovei din competiţie.

Trupa Voltaj a trecut cu bine de prima semifinală Eurovision 2015 şi urmează să evolueze în a doua jumătate a finalei concursului cântecului european, ce se va desfăşura sâmbătă, 23 mai, la Viena. În marea finală Eurovision 2015 s-au mai calificat reprezentanţii din Albania, Armenia, Rusia, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia şi Belgia. 

Imediat după show, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a mărturisit că este încântat că a reuşit să-i facă mândri pe români, dar mai ales că mesajul piesei „De la capăt“ a sensibilizat foarte mulţi oameni. Mesajul integral transmis de trupa Voltaj poate fi citit aici
 
De asemenea, atât străinii, cât şi românii s-au arătat încântaţi de momentul oferit de reprezentanţii României în prima semifinală Eurovision 2015 şi, în mod special, de vocea puternică a solistului, dar şi de alegerea de a cânta în limba natală. 
 

Eurovision 2015. Mihai Trăistariu: „Voltaj a cântat fără greşeală“

Pe de altă parte, Mihai Trăistariu, care a obţinut una dintre cele mai bune clasări ale României la Eurovision (locul 4, în 2006, cu piesa „Tornero“), a comentat, pe Facebook, melodiile din prima semifinală Eurovision 2015.
 
Cântăreţul a apreciat interpretarea băieţilor de la Voltaj, nu însă şi spectacolul, despre care a mărturisit că „nu l-a dat pe spate“, precizând că este fericit pentru reuşita României: „Voltaj a cântat fără greşeală. Nu pot spune că show-ul m-a dat pe spate, însă totul a fost curat. Evident, trebuie să mulţumim şi românilor din diaspora, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe!“
 
   

Eurovision 2015: Piesa Moldovei, mult mai interesantă decât altele

Trăistariu a comentat şi eliminarea Moldovei, reprezentată de ucraineanul Eduard Romanyuta, fiind de părere că piesa „I want your love“ a fost „mult mai interesantă decât multe altele“ şi că votul geo-politic şi-a spus din nou cuvântul. „Plus că moldovenii nu-s cu milioanele împrăştiaţi în lume...aşa cum sunt românii“, a mai adăugat artistul în mesajul postat pe Facebook. 
 
   

Eurovision 2015: Rusia, un pachet complet

Acesta a precizat că nu ar fi acordat niciun punct Armeniei, calificată în finala Eurovision 2015, prestaţia Belgiei, la rândul ei calificată, i s-a părut „super interesantă“, iar despre reprezentanţii Finlandei, trupa punk PKN, formată din patru muzicieni cu handicap mintal, a spus că a fost o „combinaţie inedită care, însă, nu a prins“, aceştia nereuşind să obţină un punctaj suficient de mare pentru a trece de semifinala Eurovision 2015.
 
Piesa Greciei i s-a părut „pe tipar vechi, dar cântată foarte bine de o voce puternică“, în timp ce despre Serbia a afirmat că merge în finala Eurovision 2015 datorită voturilor vecinilor. „Estonia: deşi el n-are voce deloc, iar ea are voce super, refrenul mi s-a părut, de departe, cel mai de radio în seara asta. Nu m-ar mira deloc să câştige marea finală. E, totuşi, un concurs de creaţie“, a mai scris Trăistariu pe Facebook. 
 
Despre Rusia, considerată una dintre marile favorite, acesta a scris că refrenul, vocea şi decorul sunt „super“, iar reprezentanta Albaniei, Elhaida Dani, „a demonstrat a mia oară că are o super voce.“ Totodată, calificarea Ungariei a descris-o drept „un noroc“, despre reprezentantul Macedoniei a afirmat că „a început bine, are o voce trăznet, dar a falsat.“ De asemenea, Trăistariu a dezvăluit că ţările sale favorite sunt, în ordine, Suedia, Spania, Australia, Italia şi Rusia. 
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările